ΚΟΣΜΟΣ

Ιπτάμενη και σέξι: Αυτή είναι η πιο όμορφη πιλότος

Ιπτάμενη και σέξι: Αυτή είναι η  πιο όμορφη πιλότος

Με αυτό το όμορφο κορίτσι ασχολείται ο σουηδικός Τύπος, το οποίο παράτησε την κομμωτική για να γίνει πιλότος.Ο λόγος για την Σάρα Τζόχανσον, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η πιο «όμορφη πιλότος» της Σουηδίας.

H Σάρα Τζόχανσον είναι ήδη δημοφιλής στα social media, καθώς στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 22.000 χρήστες του διαδικτύου, εξαιτίας των εντυπωσιακών φωτογραφιών της.

Η Σάρα ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες τόσο από τα ταξίδια της σε τροπικά μέρη, όσο και από όταν η ίδια βρίσκεται στον αέρα, εν ώρα καθήκοντος.

Ποζάροντας άλλοτε από το πιλοτήριο και άλλοτε με το μαγιό της από κάποια εξωτική παραλία, δικαιωματικά η Τζόχανσον είναι από τις πιο εντυπωσιακές πιλότους του κόσμου.

Για το πως από κομμώτρια έγινε πιλότος, η 33χρονη καλλονή ανέφερε σε συνέντευξή της πως πρώτα ξεπέρασε τον φόβο που είχε με τα ύψη και μετά έγινε πιλότος, επάγγελμα το οποίο κάνει εδώ και 3 χρόνια.

«Αγαπώ να βρίσκομαι στον ουρανό. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα του να πετάω. Άλλωστε ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις σε αυτή την δουλειά, γιατί ως πιλότος έχω τεράστιες ευθύνες», ανέφερε.