ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Τη βίασαν ομαδικά 10 συμμαθητές της και την παράτησαν λιπόθυμη σε χωράφι

Η απόλυτη φρίκη: Τη βίασαν ομαδικά 10 συμμαθητές της και την παράτησαν λιπόθυμη σε χωράφι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μία ακόμη υπόθεση βιασμού με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι στην Ινδία.

Η έφηβη, η ακριβής ηλικία της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια μιας παρέας δώδεκα αγοριών, ενώ επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο.

Δεν βρήκε μάλιστα το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τη φρικιαστική επίθεση, παρά μόνο όταν την πίεσαν να τους αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο σταμάτησε να πηγαίνει στα μαθήματά της.

Και αυτό γιατί όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, οι βιαστές συμμαθητές της την απείλησαν ότι θα υποστεί «τρομερές συνέπειες» αν αποκαλύψει τις ειδεχθείς πράξεις τους.

Η επίθεση συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη δυτική συνοικία Champaran του Bihar, ωστόσο η αστυνομία έλαβε γνώση μόλις την Τρίτη (17/07).

Σύμφωνα με το Gulf News, οι δέκα νεαροί άρπαξαν το άτυχο κορίτσι και το μετέφεραν σε ένα χωράφι ζαχαροκάλαμου όπου ικανοποίησαν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της από την πρωτοφανή αγριότητα.

«Το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και θλιβερό», αρκέστηκε να δηλώσει ο τοπικός επιθεωρητής της αστυνομίας Arvind Kumar Gupta, καθιστώντας σαφές πως: «Ερευνούμε την υπόθεση. Όσοι εμπλέκονται στο έγκλημα θα συλληφθούν».

Λίγο αργότερα μάλιστα, μια ειδική ομάδα που συστάθηκε γι΄ αυτό προχώρησε στη σύλληψη ενός αγοριού.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές της Ινδίας προχώρησαν στη σύλληψη 17 ανδρών για το βιασμό μιας 11χρονης στο Chennai.

Βάσει της αστυνομικής έρευνας, το κορίτσι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ακοής ενώ βιαζόταν συστηματικά από την αρχή του έτους.

«Εγκέφαλος» της συμμορίας των βιαστών ήταν μάλιστα ο χειριστής του ανελκυστήρα στην πολυκατοικία όπου διέμενε. Κατηγορείται ότι νάρκωνε την 11χρονη και καλούσε φίλους του να ασελγήσουν εις βάρος της, βιντεοσκοπώντας τις αποτρόπαιες πράξεις τους…