Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης δίχως τέλος για 12χρονη: 18 άνδρες την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση δίπλα από το σπίτι της

Newsbomb

Δεκαοκτώ άνθρωποι εμφανίστηκαν σήμερα 17 Ιουλίου ενώπιον δικαστηρίου στην πόλη Τσενάι της Ινδίας με την κατηγορία ότι βίαζαν συστηματικά μια 12χρονη μέσα σε διάστημα επτά μηνών.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι φρουροί ασφαλείας, συντηρητές ανελκυστήρων και υδραυλικοί που εργάζονταν σε ένα συγκρότημα κατοικιών, όπου διέμενε η έφηβη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κατά μέσον όρο περισσότερες από εκατό υποθέσεις βιασμών γυναικών καταγγέλλονταν καθημερινώς στην Ινδία το 2016, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από την εθνική υπηρεσία καταγραφής της εγκληματικότητας. Περίπου έξι από τα θύματα αυτά ήταν μικρότερα από 12 ετών.

Οι κατηγορούμενοι από το Τσενάι νάρκωναν την 12χρονη και στη συνέχεια την οδηγούσαν σε άδεια διαμερίσματα του συγκροτήματος και την βίαζαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι την απειλούσαν με μαχαίρια και ότι της έλεγαν πως θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με τις σεξουαλικές επιθέσεις αν το έλεγε σε κάποιον.

Ωστόσο το Σάββατο το θύμα το εκμυστηρεύθηκε στη μεγαλύτερη αδελφή του, η οποία την είχε επισκεφθεί από το Νέο Δελχί, γεγονός που οδήγησε την οικογένεια στο να υποβάλει καταγγελία, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Times of India.

Η αστυνομία συνέλαβε τους άνδρες τη Δευτέρα με τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του εκφοβισμού.

Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τους δικηγόρους να επιτίθενται στους υπόπτους στις σκάλες του ανώτατου δικαστηρίου της πόλης κατά την προσαγωγή τους. Ένας από τους υπόπτους διακρίνεται να προσπαθεί να προστατευθεί από τα χτυπήματα, ενώ οι περαστικοί τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters