Στην Κυψέλη ολοκληρώθηκε η περιοδεία Χαρίτση στις αγορές της Αθήνας

Στην Κυψέλη ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες του Αλέξη Χαρίτση, υποψηφίων και μελών της Νέας Αριστεράς στις αγορές της Αθήνας. 
Στην Κυψέλη ολοκληρώθηκε η περιοδεία Χαρίτση στις αγορές της Αθήνας
2'

Ο Αλέξης Χαρίτσης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ο εκπρόσωπος τύπου Νάσος Ηλιόπουλος και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Αριστεράς, σε χαλαρό κλίμα με τη συνοδεία τσίπουρου και μεζέδων σε καφενείο της Φωκίωνος Νέγρη.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Νέας Αριστεράς: «Δώσε Φωνη στο Δίκιο σου». Καμπάνια που θα εκκινήσει από την Τετάρτη του Πασχα με εξορμήσεις στελεχών και υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες περιοχές θα επισκεφτούν στην περιοδεία
Πρώτος σταθμός θα είναι τα νησιά, με τον Αλέξη Χαρίτση να επισκέπτεται την Κέρκυρα ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα βρεθεί στην Κω, στη Νίσυρο και στη Ρόδο πριν μεταβεί στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στην Πάτρα.

Για τον πρόεδρο της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς στο πρόγραμμα έχουν ήδη “τσεκαριστεί” η Αιτωλοακαρνανία και η Πελοπόνησος, ενώ επισκέψεις στελεχών και υποψηφίων θα γίνουν και στα νησιά των Κυκλάδων, στην Κρήτη, στην Βόρεια Ελλάδα.

Στη Νέα Αριστερά τονίζουν πως στόχος στις ευρωεκλογές είναι «να σταλεί ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτό που λένε οι πολίτες που συναντάμε καθημερινά στις αγορές, να το πουν και στην κάλπη».

Η κεντρική καμπάνια της Νέας Αριστεράς, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα έχει τέσσερις αιχμές: Ακρίβεια, αναδιανομή εισοδήματος, ειρήνη και δικαιοσύνη με αιχμή φυσικά τα Τέμπη. Όπως ανέφεραν συνεργάτες του Αλέξη Χαρίτση, πυλώνας της καμπάνιας θα είναι η αριστερή προγραμματική πρόταση και όχι το lifestyle.

Στις συζητήσεις μεταξύ στελεχών και δημοσιογράφων βρέθηκαν φυσικά και οι μετρήσεις. Αυτό που διαπιστώνεται από την πλευρά της Νεάς Αριστεράς είναι ότι αυτό που δείχνουν οι έρευνες είναι ότι οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δε μπορούν να ανατρέψουν τον συσχετισμό, δε μπορούν να νικήσουν τον κ. Μητσοτάκη. Όπως υπογραμμίζουν τα στελέχη της Νέας Αριστεράς απαιτείται μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση. «Μια πολιτική πρόταση η οποία οφείλει να είναι θεμελιωδώς διαφορετική από αυτήν του Μητσοτάκη και όχι κακέκτυπό της».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή