ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Έβγαζε... σέξι selfies μπροστά από το νεκρό πατέρα της! (pics)

Αδιανόητο: Έβγαζε... σέξι selfies μπροστά από το νεκρό πατέρα της! (pics)

Οργή και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα μοντέλο από τη Σερβία, το οποίο δεν δίστασε να ποζάρει ναζιάρικα μπροστά από τη σορό του πατέρα της που μόλις είχε φύγει από τη ζωή και να ανεβάσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Γιατί μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αντιδρά διαφορετικά σε μια μεγάλη απώλεια, ωστόσο η Jelica Ljubicic ξεπέρασε κάθε όριο μπαίνοντας στο στόχαστρο του Διαδικτύου για την πρωτοφανή και βαθύτατη αναισθησία της.

Και μπορεί να έσπευσε να κατεβάσει τη φωτογραφία μετά το σάλο και τις αντιδράσεις, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δώσαμε μάχη για να μείνεις στη ζωή αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Έφυγες από κοντά μας στα 67 σου χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σου», έγραψε στη φωτογραφία, σουφρώνοντας τα χείλη, με… φόντο το νεκρό πατέρα της.

Η Jelica (αυτοχαρακτηρίζεται τραγουδίστρια και μοντέλο), όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε καταιγισμό επικριτικών σχολίων για την απανθρωπιά της, με αποτέλεσμα όχι μόνο να διαγράψει την ανάρτησή της, αλλά και τους λογαριασμούς της στα social media.

«Μόνο ένα αρρωστημένο άτομο θα το έκανε αυτό», «Δεν πιστεύω στα μάτια μου» και «Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν είδος», ήταν κάποια μόνο από τα σχόλια που για την ντροπιαστική ανάρτηση.