Άπιστος και βίαιος ο Πούτιν!

Άπιστος και βίαιος ο Πούτιν!

Στη φόρα βγάζει τα» άπλυτα» του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρι Πούτιν, ένας Γερμανός δημοσιογράφος, ο οποίος επικαλείται μία πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Δυτικής Γερμανίας.

 

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η σύζυγός του ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν παραπονιόταν για τις απιστίες και τη βία που της ασκούσε τη δεκαετία του 1980, όταν ήταν πράκτορας της KGB στη Δρέσδη, στην πρώην Ανατολική Γερμανία.

Ο Έριχ Σμιντ-Έενμπουμ, ανεξάρτητος δημοσιογράφος και ειδικός για θέματα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, δήλωσε ότι μία πράκτορας της BND είχε καταφέρει να διεισδύσει ως διερμηνέας στο "Σπίτι για την γερμανοσοβιετική φιλία" στη Δρέσδη, επικεφαλής του οποίου ήταν από το 1985 έως το 1990 ο Πούτιν.

Η πράκτορας, με το όνομα Λένχεν, είχε συνδεθεί φιλικά με τη σύζυγο του Πούτιν Λουντμίλα κι έτσι μάθαινε πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού.

"Της διηγήθηκε ότι ήταν συχνά βίαιος και ότι την χτυπούσε, ενώ είχε αναφερθεί και στις απιστίες του συζύγου της", επεσήμανε ο Σμιντ-Έενμπουμ.

Πριν μερικές ημέρες δύο ακόμη πηγές από τα πρώην στελέχη της BND είχαν επίσης επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτών των αναφορών στον γερμανό δημοσιογράφο.

"Δεν είχαν πρόσβαση παρά σε μία περίληψη των εκθέσεων, σύμφωνα με την οποία χτυπούσε τη σύζυγό του συστηματικά και ήταν για χρόνια άπιστος", δήλωσε ο Σμιντ-Έενμπουμ.

Παράλληλα υπάρχουν φήμες από την ίδια περίοδο για την ύπαρξη στην Ανατολική Γερμανία ενός παράνομου παιδιού του Πούτιν, "όμως ποτέ δεν υπήρξε επιβεβαίωση" για το θέμα, όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος.