ΚΟΣΜΟΣ

Forbes: Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2018

Forbes: Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2018

Το ποσό των 186 εκατ. δολαρίων συγκεντρώνουν αθροιστικά οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2018, σύμφωνα με το Forbes.

Στην πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει η «Μαύρη Χήρα» (Black Widow), Scarlett Johansson. Η 33χρονη ηθοποιός έβγαλε 40,5 εκατ. δολάρια από την 1η Ιουνίου 2017 έως και την 1η Ιουνίου 2018. Ο ρόλος της στους "Εκδικητές" (Avengers) της Marvel έχει γίνει προσοδοφόρος για την Johansson η οποία τετραπλασίασε τα κέρδη του 2017. Θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για το τέταρτο επεισόδιο της σειράς ταινιών σούπερ ηρώων το 2019.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ατζελίνα Τζολί με κέρδη 28 εκατ. δολάρια, που επιστρέφει στη λίστα χάρη κυρίως στην αμοιβή της για την ταινία Maleficent 2.

Ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον με κέρδη 19,5 εκατ. δολάρια, η οποία εκτός από τα χρήματα που εξακολουθεί να βγάζει πολλά χρήματα 14 χρόνια με το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια». Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της προέρχεται από διαφημιστικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Emirates Airlines, η Smartwater και η Aveeno. Αναμένατε οι αμοιβές της να εκτοξευτούν το επόμενο έτος όταν θα ξεκινήσει μαζί με την Reese Witherspoon τη σειρά της Apple, από όπου εκτιμάται ότι θα λαμβάνει το εκτιμώμενο ποσό των 1,25 εκατ. δολαρίων ανά επεισόδιο.

Ακολουθεί η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Αγώνες Πείνας», Jennifer Lawrence, με κέρδη 18 εκατ. δολαρίων.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Reese Witherspoon με αποδοχές 16,5 εκατ. δολαρίων.

Τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας καταλαμβάνουν η Mila Kunis με 16 εκατ. δολάρια, η Julia Roberts με 13 εκατ. δολάρια, η Cate Blanchett με 12,5 εκατ. δολάρια, η Melissa McCarthy με 12 εκατ. δολάρια και η Gal Gadot με 10 εκατ. δολάρια.