ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτα όργια σε σχολείο: Φώναζαν τη δασκάλα τους «Κιμ Καρντάσιαν» και εκείνη έκανε μαζί τους σεξ!

Απίστευτα όργια σε σχολείο: Φώναζαν τη δασκάλα τους «Κιμ Καρντάσιαν» και εκείνη έκανε μαζί τους σεξ!

Μια ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από δασκάλα είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Μόνο που αυτήν τη φορά οι λεπτομέρειες επιτείνουν την αίσθηση του αποτρόπαιου και του σοκαριστικού.

Η 37χρονη Σάρον Μόουζερ (δείτε την στην γκάλερι), δασκάλα γυμνασίου από τη Βόρεια Ντακότα, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών, καθώς, όπως ομολόγησε στις Αρχές, διατηρούσε ανάρμοστες ερωτικές σχέσεις με αρκετούς από τους μαθητές της.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η… ξαναμμένη και ξεδιάντροπη δασκάλα επέτρεπε στους μαθητές της να την αποκαλούν χαϊδευτικά «Κιμ Καρντάσιαν», «αποζημιώνοντάς» τους με «καυτές» περιπτύξεις.

Η Μόουζερ, η οποία είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά, δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο της κομητείας Κας για το σύνολο των κατηγοριών που της απαγγέλθηκαν, ανάμεσα στις οποίες είναι η αποπλάνηση, η σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και η αποστολή ακατάλληλου υλικού σε ανήλικους μέσω υπολογιστή.

Η έκφυλη δασκάλα παραιτήθηκε από το σχολείο Liberty Middle School τον περασμένο Ιούλιο, όταν και έγινε γνωστό ότι έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και προκλητικά βίντεο μέσω διαδικτύου σε αρκετούς από τους μαθητές της.

Κατάφερε έτσι να αποπλανήσει τουλάχιστον έξι από αυτούς, με δύο από τα αγόρια να εξομολογούνται στις Αρχές, αφού δέχθηκαν ισχυρές πιέσεις, ότι είχαν κάνει σεξ με την καθηγήτριά τους.

Όπως ανέφερε πάντως ο δικηγόρος της «άτακτης» καθηγήτριας, η 37χρονη έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που αρνήθηκε να καταβάλει την εγγύηση που όρισε το δικαστήριο για την αποφυλάκισή της.

«Δεν θέλησε να πληρώσει την εγγύηση γιατί ξέρει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Ξέρει ότι πρέπει να πληρώσει το χρέος της στην κοινωνία, έτσι επέλεξε να παραμείνει στη φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά.