ΚΟΣΜΟΣ

Όργια με ιερόδουλες και ναρκωτικά έκαναν οι δύο «Ρώσοι πράκτορες» πριν από την επίθεση στους Σκριπάλ

Όργια με ιερόδουλες και ναρκωτικά έκαναν οι δύο «Ρώσοι πράκτορες» πριν από την επίθεση στους Σκριπάλ

Μια ξέφρενη νύχτα ακολασίας με ναρκωτικά και ιερόδουλες, σε ξενοδοχείο του ανατολικού Λονδίνου, είχαν περάσει πριν από τη δηλητηρίαση του πρώην κατάσκοπου Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του Γιούλια στο Σάλσμπουρι, οι κατηγορούμενοι από τη Βρετανία ως «δολοφόνοι του Κρεμλίνου», σύμφωνα με την «Daily Mail».

Οι Ρώσοι πράκτορες (;) Ρουσλάν Μποσίροφ και Αλεξάντρ Μποσίροφ, οι οποίοι δήλωσαν αθώοι στο ρωσικό πρακτορείο «Russia Today», είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν αχαλίνωτο σεξ με ιερόδουλες, ενοχλώντας μάλιστα τους ενοίκους του ξενοδοχείου, γράφει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη μαρτυρίες.

Οι δύο Ρώσοι διέμειναν σε ξενοδοχείο δύο αστέρων με 75 λίρες τη βραδιά στο ανατολικό Λονδίνο. Το δωμάτιο είχε δύο μονά κρεβάτια, ενώ σύμφωνα με τους υπόλοιπους πελάτες, προκάλεσαν κακό χαμό, με αποτέλεσμα να παραπονεθούν για το θόρυβο στο προσωπικό του ξενοδοχείου.

«...Υπήρχε μια γυναίκα εκεί. Νομίζω ότι ήταν ιερόδουλη. Έκαναν σεξ. Οπωσδήποτε. Τους άκουσα να κάνουν σεξ και ακούγονταν για πολλή ώρα... Ήταν σίγουρα γυναίκα», εκμυστηρεύτηκε ένας από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Το Κρεμλίνο διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση των δύο Ρώσων υπόπτων με τον Πούτιν

Οι δύο ύποπτοι για τη δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών Σεργκέι Σκριπάλ, δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ή το Κρεμλίνο, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η Βρετανία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος του Αλεξάντερ Πετρόφ και του Ρουσλάν Μποσίροφ που κατηγορούνται για την απόπειρα δολοφονίας του Σκριπάλ και της κόρης του Ιουλίας, με την χρήση χημικού νευροπαραλυτικού παράγοντα που χαρακτηρίζεται ως όπλο μαζικής καταστροφής.

Η απόπειρα δηλητηρίασης έγινε τον περασμένο Μάρτιο, στην πόλη Σάλσμπουρι της Βρετανίας.