ΚΟΣΜΟΣ

Υπέφερε απο φρικτούς πόνους! Έπαθε ΣΟΚ όταν οι γιατροί βρήκαν μέσα στον κόλπο της μια νεκρή χελώνα!

Υπέφερε απο φρικτούς πόνους! Έπαθε ΣΟΚ όταν οι γιατροί βρήκαν μέσα στον κόλπο της μια νεκρή χελώνα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί ενός νοσοκομείου στην Τενερίφη, όταν εξέτασαν μια Βρετανίδα που παραπονιόταν για φρικτούς πόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η άτυχη γυναίκα σφάδαζε, ωστόσο ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της μπορούσε να φανταστεί από πού προέρχονταν οι πόνοι.

Έντρομη λοιπόν άκουσε τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου «El Mojon» να την ενημερώνουν πως ανακάλυψαν στον κόλπο της μια… νεκρή χελώνα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα του νησιού «El Dia» η Βρετανίδα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Arona (νότια) πως άρχισε να νιώθει «παράξενα», έπειτα από μια ξέφρενη βραδιά με συμπατριώτες της πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το πώς βρέθηκε μέσα της το ερπετό, το μέγεθος του οποίου δεν αποκαλύφθηκε.

Οι Αρχές του νησιού επιβεβαίωσαν πάντως πως το περιστατικό δεν είναι αποκύημα κάποιας φαντασίας, εξετάζοντας μάλιστα το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Πιστεύουν ότι ή είχε λιποθυμήσει ή το είχε διαγράψει από τη μνήμη της λόγω κατανάλωσης αλκοόλ ή ουσιών, ωστόσο η Βρετανίδα απαίτησε να μην διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση…

«Μια γυναίκα βρετανικής καταγωγής επισκέφθηκε το νοσοκομείο El Mojon της Arona επειδή αισθάνθηκε πόνους στα γεννητικά της όργανα. Οι γιατροί ανακάλυψαν μια νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο της η οποία είχε προκαλέσει μια σοβαρή λοίμωξη», έγραψε η ισπανική εφημερίδα ΑΒC.