ΚΟΣΜΟΣ

«Επικό τρολάρισμα» Γιούνκερ για το χορό της Μέι: Δείτε τι έκανε και εξόργισε τους Βρετανούς (vid)

«Επικό τρολάρισμα» Γιούνκερ για το χορό της Μέι: Δείτε τι έκανε και εξόργισε τους Βρετανούς (vid)

Τις χορευτικές φιγούρες της Τερέζα Μέι στο πρόσφατο συνέδριο των Συντηρητικώνκατηγορείται πως... μιμήθηκε ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πριν από ομιλία του, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Τζέιμς Κρισπ, δημοσιογράφος της Telegraph κατέγραψε το στιγμιότυπο και μέσω Twitter ρώτησε τους εκπροσώπους της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και Μίνα Αντρέεβα, να του απαντήσουν αν ο Γιούνκερ χλεύασε το χορευτικό που είχε κάνει η Τερέζα Μέι υπό τους ήχους του «Dancing Queen» των Abba.

Απαντώντας στον ανταποκριτή της Telegraph ο Μαργαρίτης Σχοινάς κάλεσε όλες τις πλευρές να χαλαρώσουν.

«Χωρίς τραγούδι ή χορό, ποια θα ήταν η ζωή μας; Δεν απευθυνόταν σε κανέναν, ήταν αυτοσχεδιασμός την στιγμή που έπαιζε μουσική πριν ξεκινήσει η ομιλία του», απάντησε ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός για την Τερέζα Μέι, γεγονός που έχει αποδειχθεί έμπρακτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος, η Τερέζα Μέι χόρεψε υπό τους ήχους του «Dancing Queen» των ABBA και με διακωμώδησε τον εαυτό της μετά τα περιπαικτικά σχόλια για τις χορευτικές ικανότητές της σε ταξίδι της στην Αφρική.

Στην ομιλία της έπειτα κάλεσε το κόμμα της να συσπειρωθεί και ενωμένο να στηρίξει το σχέδιό της για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: Cnn.gr