ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις με το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Τι λέει ο δικηγόρος της στο Newsbomb.gr

Ραγδαίες εξελίξεις με το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Τι λέει ο δικηγόρος της στο Newsbomb.gr

«Η 20χρονη Ειρήνη εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr

«Και όμως υπάρχει σοβαρή περίπτωση να αθωωθεί» δηλώνει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναφορικά με την υπόθεση της 20χρονης που συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κοπέλας, μάλιστα, υποστηρίζει στο Newsbomb.gr ότι, πέρυσι υπήρχε μία παρόμοια περίπτωση με δύο Ρωσίδες που συνελήφθησαν στο ίδιο αεροδρόμιο με αρκετά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, και αθωώθηκαν μετά από 1-1,5 χρόνο παραμονής τους στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

«Έχει να δει τους γονείς της από τα Χριστούγεννα του 2017»

Μία φορά το μήνα το 20χρονο μοντέλο έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της και τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου. «Έχει να δει τους γονείς της από πέρυσι τα Χριστούγεννα. Θα τούς συναντήσει τον ερχόμενο Μάρτιο που θα γίνει και η δίκη. Θα πάνε και οι δύο γονείς της, ενώ ο αδελφός της θα μείνει πίσω λόγω του αρκετά νεαρού της ηλικίας του».

Όπως περιγράφει στο Newsbomb.gr, ο κ. Κεχαγιόγλου, «η ψυχολογία της έχει ανεβοκατεβάσματα. Μία είναι πολύ αισιόδοξη και πιστεύει ότι θα αθωωθεί, και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Και μία η ψυχολογία της πέφτει στα πατώματα, δεν μιλάει με κανέναν, κλείνεται στον εαυτό της και είναι με όλα αρνητική»

Πώς είναι οι φυλακές στο Χονγκ Κονγκ

Η 20χρονη Ειρήνη κρατείται σε φυλακές ανηλίκων μέχρι να συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της, όπου και θα μεταφερθεί σε φυλακές ενηλίκων. «Στις φυλακές ανηλίκων είναι καλές οι συνθήκες κράτησης. Μπορεί η Ειρήνη όχι μόνο να διαβάζει αλλά και να γυμνάζεται. Εργάζεται κιόλας», αναφέρει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Εκτυλίσσονται συγκινητικές στιγμές όταν μιλούν στο τηλέφωνο. Οι γονείς της όση ώρα μιλούν μαζί της, προσπαθούν να της δώσουν θάρρος. Έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο. Πόσο μάλλον και η ίδια, που είναι εκεί μόνη της, μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση, μακριά από την οικογένειά της», δηλώνει στο Newsbomb.gr ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση;

«Υπάρχει άνθρωπος που την έπεισε να πάει στο Χονγκ Κονγκ. Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε την αφέλειά της και την χρησιμοποίησε ως βαποράκι χωρίς η ίδια να το ξέρει. Αυτός ο άνθρωπος είναι ρουμανικής καταγωγής, ενώ σύμφωνα με όσα μου είπε η Ειρήνη τον ήξερε από την Μυτιλήνη, όπου ο ίδιος είχε στην κατοχή του ένα μαγαζί με κινητά τηλέφωνα. Όσα στοιχεία έχουμε στην διάθεσή μας, τα έχουμε καταθέσει», λέει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, ο δικηγόρος της 20χρονης Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ - Το εφιαλτικό σενάριο

Ραγδαίες εξελίξεις: Ενώπιον του δικαστή η 20χρονη που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Ρoή Ειδήσεων