ΚΟΣΜΟΣ

UFO πάνω από την Ιρλανδία - Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες πιλότων

UFO πάνω από την Ιρλανδία - Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες πιλότων

Μία ασυνήθιστη κινητικότητα στις νοτιοδυτικές ακτές της Ιρλανδίας την περασμένη Παρασκευή, και οι αναφορές αρκετών πιλότων οι οποίοι παρατήρησαν περίεργες φωτεινές λάμψεις στον ουρανό, έχουν κινητοποιήσει τηνιρλανδική Αρχή Αεροπορίας, η οποία πραγματοπιεί έρευνα για τηνύπαρξη UFO.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (09/11), όταν μία πιλότος της British Airways επικοινώνησε με το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στο Shannon.

Όπως μεταδίδει το BBC, ήθελε να μάθει εάν γίνονταν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή, επειδή υπήρχε κάτι που κινείτο πολύ γρήγορα. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Όπως περιέγραψε η πιλότος, που πραγματοποιούσε την πτήση από το Μόντρεαλ του Καναδά, στο Χίθροου, είδε μία πολύ φωτεινή λάμψη, ενώ το αντικείμενο βρέθηκε στην αριστερή μεριά του αεροσκάφους, προτού στραφεί αστραπιαία προς το βορρά.

Η ίδια αναρωτήθηκε τι μπορεί να ήταν αυτό, ωστόσο διευκρίνισε ότι το αντικείμενο δεν στόχευε σε σύγκρουση. Σύντομα στη συζήτηση μπήκε και ένας άλλος πιλότος, ο οποίος σημείωσε ότι μπορεί να ήταν κάποιος μετεωρίτης ή κάποιο άλλο αντικείμενο που ξαναμπήκε στην ατμόσφαιρα της γης.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.