ΚΟΣΜΟΣ

Viral έγινε πάλι ο Γιούνκερ: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του κόσμου (Pics+Vid)

Viral έγινε πάλι ο Γιούνκερ: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του κόσμου (Pics+Vid)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τους υπαινιγμούς ότι ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκεραντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με εκείνον να σκοντάφτει σε μια δεξίωση στη Βιέννη.

«Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν σε αυτήν την περίπτωση» είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Μίνα Αντρέεβα σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υγεία του προέδρου της Επιτροπής.

«Ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και είναι σε πλήρη ισχύ από χθες το βράδυ» πρόσθεσε η αξιωματούχος σχετικά με την παρουσία του 64χρονου Γιούνκερ σε φόρουμ που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Βιέννης με ηγέτες αφρικανικών χωρών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Αντρέεβα σημείωσε ότι μόλις μίλησε με τον ίδιο καταλήγοντας «είναι πολύ καλά», ενώ προσέθεσε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει ενώ περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.

Βέβαια, τα καμώματα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, δεν έχουν τελειωμό, καθώς λίγο μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, πριν λίγες ημέρες έκανε πάλι το… θαύμα του.

Βλέποντας μετά το τέλος της συνάντησης των Ευρωπαίων ηγετών στο Συμβούλιο την αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της Ε.Ε., Περνίλα Σιόλιν, ο Γιούνκερ την υποδέχθηκε πειράζοντας με έναν περίεργο τρόπο τα μαλλιά της.

Στη συνέχεια, αφού τη φίλησε στο μάγουλο, έφυγε, αφήνοντας τη Σιόλιν με ένα ύφος γεμάτο απορία.