ΚΟΣΜΟΣ

Angelina Jolie: Θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ;

Angelina Jolie: Θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ;

Την πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική ανακοίνωσε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης η Angelina Jolie.

Η Χολιγουντιανή σταρ φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Radio 4 και αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη ενασχόλησή της με την πολιτική τονίζοντας ότι δεν έχει σκελετούς στην ντουλάπα της κι επίσης ότι δεν είναι σίγουρη αν είναι κατάλληλη για την πολιτική.

Η προαναγγελία αυτή έγινε με θέρμη δεκτή από τους ακροατές του προγράμματος που έσπευσαν να εκφράσουν τις σκέψεις τους στα social media.

Συζήτησε, επίσης, για μια σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους και για την αμερικανική πολιτική, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την σεξουαλική βία και την παγκόσμια προσφυγική κρίση.

Ερωτηθείσα αν σκέφτεται μελλοντικά να είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, η Jolie απάντησε: «Αν με ρωτάγατε πριν από 20 χρόνια, θα γέλαγα…Πάντα λέω ότι θα πάω εκεί που με χρειάζονται. Δεν ξέρω αν ταιριάζω στον χώρο της πολιτικής…αλλά πάλι θα αστειευόμουν αν έλεγα ότι δεν έχω κρυμμένα μυστικά», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Επίσης είμαι ικανή να συνεργαστώ με κυβερνήσεις και με στρατιωτικούς και επομένως είμαι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση του να μπορώ να κάνω πολλά», είπε η Jolie.