ΚΟΣΜΟΣ

«Ραγίζει καρδιές» η σύζυγος του Σουμάχερ: «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε»

«Ραγίζει καρδιές» η σύζυγος του Σουμάχερ: «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε»

Μίκαελ Σουμάχερ: Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε την Τετάρτη (02/01/2019) στην προσωπική σελίδα του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Mίκαελ Σουμάχερ, στο Facebook, η Κορίνα Σουμάχερ διαβεβαιώνει όλο τον κόσμο πως κάνει το παν για να βοηθήσει το σύζυγό της, μετά και το σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη σε πίστα του σκι στη Γαλλία, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Με αφορμή τα 50α γενέθλια του «Σούμι», η Κορίνα Σουμάχερ ευχαριστεί τους θαυμαστές του Γερμανού θρύλου της F1 για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του.

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε.

Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα.

Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019», ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ στη σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Πρώτα ανασχηματισμός και μετά εκλογές

Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «νεκρή»

Προσοχή! Χιόνια και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα... Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (video)