ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτες εικόνες: Ρούχα στέκονται μόνα τους όρθια από το πολικό ψύχος! (pics+vid)

Απίστευτες εικόνες: Ρούχα στέκονται μόνα τους όρθια από το πολικό ψύχος! (pics+vid)
Η νέα μόδα στις ΗΠΑ «ακούει» στο όνομα #frozenpants

Πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν μετατραπεί τις τελευταίες μέρες σε... Αρκτική με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -50 Βαθμούς Κελσίου, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που το διασκεδάζουν ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media!

Η χιονόπτωση και ο πάγος προκάλεσαν επικίνδυνες συνθήκες στο οδικό δίκτυο. Τουλάχιστον 26 τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε δύο ώρες την Πέμπτη (01/02) μόνο στην Κομητεία Τζόνσον στην Αϊόβα, ανέφερε τοπικός αξιωματούχος.

Ενώ, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, το πολικό ψύχος και οι σφοδροί άνεμοι ανάγκασαν τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν πάνω από 2.000 πτήσεις.

Να σημειωθεί ότι, τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ εξαιτίας του ψύχους ή τραυματισμών που οφείλονταν σε αυτό.

Μάλιστα, οι θερμοκρασίες είναι τόσο χαμηλές που παγώνουν ακόμη και τα… μαλλιά των πολιτών.

Την ίδια στιγμή, μια νέα μόδα έκανε την εμφάνισή της στα social media και ακούει στο όνομα #frozenpants. Πολλοί είναι οι Αμερικανοί που παρά την επέλαση του Polar Vortex βγάζουν τα ρούχα τους στο ψύχος και αυτά στέκονται όρθια!

Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Από την Μινεσότα, έως το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη το instagram και το twitter γέμισαν κοκαλωμένα ρούχα!

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Μεγαλοοικονόμου έσπασε το «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ - «Ας με διαγράψουν»

«Σεισμός» στην Αθήνα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια στη σπείρα με την κοκαΐνη - Σοκάρουν τα ονόματα!

Σχετικές ειδήσεις