ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στην άσφαλτο: Επτά νεκροί και 32 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου γεμάτο παιδιά

Τρόμος στην άσφαλτο: Επτά νεκροί και 32 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου γεμάτο παιδιά

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν και 32 τραυματίστηκαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Καλούγκα της Ρωσίας

Το λεωφορείο όπου επέβαιναν παιδιά, ανατράπηκε το πρωί της Κυριακής, κοντά στην πόλη Καλούγκα, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, το οδόστρωμα ήταν καλυμμένο από χιόνι.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών (EMERCOM), 42 άνθρωποι ανασύρθηκαν μέσα από το λεωφορείο. Στο όχημα επέβαινε μια ομάδα παιδιών που θα συμμετείχε σε μια συναυλία φιλαρμονικής ορχήστρας.

«Υπάρχουν τέσσερα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς», επιβεβαίωσε εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου, ενώ σύμφωνα με την EMERCOM στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 άνθρωποι, μεταξύ τους 32 παιδιά, που κατευθυνόταν από την πόλη Γιάρτσεβο στην Καλούγκα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Σμολένσκ, Αλεξέι Οστρόφσκι, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και σε εξέταση αίματος στην οποία υποβλήθηκε δεν βρέθηκαν ίχνη αλκόολ.

Σχετικές ειδήσεις