ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Gatwick: Σε καραντίνα τουλάχιστον 100 επιβάτες αεροσκάφους

Συναγερμός στο Gatwick: Σε καραντίνα τουλάχιστον 100 επιβάτες αεροσκάφους
Τι συνέβη
Twitter/@DailyMirror

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/03) στο αεροδρόμιο Gatwick στο Λονδίνο όταν αρκετοί επιβάτες μιας πτήσης εμφάνισαν συμπτώματα «μυστηριώδους ασθένειας»

Η πτήση ερχόταν από τα νησιά Μπαρμπάντος και όλοι οι επιβάτες -τουλάχιστον 100 άνθρωποι- μπήκαν σε καραντίνα για τέσσερις ώρες καθώς υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος της Virgin που εκτελούσε την πτήση VS610 προσγειώθηκε στο Λονδίνο στις 5.20 τα ξημερώματα.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν ασθενοφόρα καθώς το πλήρωμα είχε ενημερώσει ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης, πολλοί από τους επιβάτες είχαν εμφανίσει συμπτώματα διάρροιας, βήχα, πονόλαιμου ακόμη και εξανθήματα.

Αρκετοί επιβάτες έπειτα από διάστημα τεσσάρων ωρών και εξετάσεις κατάφεραν να συνεχίσουν τις μετακινήσεις τους, αλλά δεκάδες αλλά δεκάδες άλλοι κρατήθηκαν για περαιτέρω ελέγχους.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης, ο Φιλ Μπράουν, είπε στην Daily Mail. «Πριν προσγειωθούμε, αρκετά άτομα είχαν αναφέρει συμπτώματα αδιαθεσίας, όπως βήχα, διάρροια, πονόλαιμο και δερματικά εξανθήματα. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε επιβάτες αλλά και μέλη του πληρώματος. Δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό αλλά πρέπει να επηρεάστηκαν πάνω από 100 άτομα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη - «βόμβα» Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr για το μοντέλο με την κοκαΐνη λίγο πριν τη δίκη

«Ξηλώνει» κόσμο ο ΣΚΑΪ: Ποια παρουσιάστρια φεύγει από το κανάλι (pics)

Σχετικές ειδήσεις