ΚΟΣΜΟΣ

«Σπαρταριστές» φωτογραφίες: Aπίστευτοι τύποι «ζαμάν φου» χαμένοι στον δικό τους κόσμο

«Σπαρταριστές» φωτογραφίες: Aπίστευτοι τύποι «ζαμάν φου» χαμένοι στον δικό τους κόσμο
Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου, όταν απλά δεν μπορείς να μπεις καν στον κόπο να νοιαστείς για οτιδήποτε. Για πολλούς ανθρώπους, αυτή η στάση ζωής έρχεται καθώς τα χρόνια της ηλικίας προστίθενται στη ζυγαριά του χρόνου. Για άλλους πάλι, η οποιαδήποτε έγνοια για τους ανθρώπους γύρω τους εξαφανίσθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο.

Κάθε μέρα, ερχόμαστε αντιμέτωποι με αμέτρητες απαιτήσεις άλλων προς εμάς, κοινωνικούς κώδικες και νόρμες που σα στόχο έχουν να υπαγορεύσουν τη συμπεριφορά μας και να αναστείλουν την ατομικότητα μας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο ανακουφιστικό είναι να αγνοείς κάποιες φορές τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Εφ 'όσον δεν προκαλείτε σοβαρό κακό σε κανέναν, απλά ακολουθείστε τον ρυθμό της δική σας διάθεσης.

Αν κάτι από τα παραπάνω άγγιξαν κάποια «χορδή» μέσα σας, τότε αξίζει να δείτε στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr μια συλλογή από «αξεπέραστες» φωτογραφίες ανθρώπων που δε δίνουν μισή δεκάρα για ό,τι συμβαίνει γύρω τους και είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι περνούν καλά χαμένοι κάπου εκεί στον δικό τους κόσμο.

Source: BoredPanda.com

Σχετικές ειδήσεις