ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες φρίκης: Η συγκλονιστική στιγμή που αντικρίζουν μαζικούς θανάτους (pics)

Εικόνες φρίκης: Η συγκλονιστική στιγμή που αντικρίζουν μαζικούς θανάτους (pics)

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικού συνεργείου. 

Το ντοκιμαντέρ «Our Planet» του Netflix έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες με τις σκληρές σκηνές που αποτυπώνουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη φύση.

Το ντοκιμαντέρ δείχνει μέσα σε 8 επεισόδια πόσο έχει επηρεάσει η ανθρώπινη δραστηριότητα το περιβάλλον. Μάλιστα, δεύτερο επεισόδιο προβλήθηκαν ιδιαίτερα σκληρά πλάνα από μαζικούς θανάτους θαλάσσιων ίππων.

Συγκεκριμένα βλέπουμε συγκεντρωμένα σε μία παραλία πάνω από 100.000 ζώα, αφού οι πάγοι, στους οποίους θα έβρισκαν καταφύγιο είχαν λιώσει. Τα απελπισμένα ζώα, το ένα πάνω στο άλλο, προσπαθούσαν να προσαρμοστούν σε ένα άβολο περιβάλλον, χωρίς να έχουν άλλη επιλογή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Αυτό που δεν περίμεναν να δουν, ωστόσο, στο συνεργείο ήταν εκατοντάδες ζώα, που έχουν συνηθίσει να ζουν στον πάγο, να ανεβαίνουν σε γκρεμούς 80 μέτρων.

«Είναι ό,τι χειρότερο έχω καταγράψει ποτέ. Δεν είναι για γκρεμούς αυτά τα ζώα. Είναι η λιγότερο εξελικτική στρατηγική που έχω δει. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι απαίσιο. Δεν ξέρει... δεν ξέρουν που είναι και πέφτουν. Απλώς πέφτει από τον γκρεμό. Υπάρχουν 300 νεκροί θαλάσσιοι ίπποι απλωμένοι σε 800 μέτρα παραλίας. Κολύμπησαν 160 χιλιόμετρα για να φάνε και να γυρίσουν, εδώ κοιμούνται για να ξεκουραστούν. Κοιμόντουσαν στον πάγο, βουτούσαν, έτρωγαν, εύκολο! Τώρα πέφτουν από τον γκρεμό; Δεν τους ορμούν καν οι πολικές αρκούδες, πέφτουν μόνοι τους! Δεν είναι φτιαγμένοι για να σκαρφαλώνουν γκρεμούς!», είπε με δάκρυα ο κάμεραμαν.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του αστυνομικού: «Υποχώρησε το χιόνι κι έφυγε στο κενό» (pics)

120 δόσεις: Αυτές είναι οι «παγίδες» - Ποιοι χάνουν τη ρύθμιση

Σχετικές ειδήσεις