ΚΟΣΜΟΣ

Εμιλιάνο Σάλα: Νεκρός ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή - «Ράγισε» η καρδιά του

Εμιλιάνο Σάλα: Νεκρός ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή - «Ράγισε» η καρδιά του
Associated Press

Ο χαμός του γιου του κατά τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε πριν από περίπου τρεις μήνες, αποδείχθηκε αβάσταχτος για τον Χοράσιο Σάλα.

Νέα τραγωδία «χτύπησε» την οικογένεια του επιθετικού της Κάρντιφ Σίτι, Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Νάντη της Γαλλίας προς το Κάρντιφ.

pateras-sala2.jpg
Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 58χρονος Χοράσιο Σάλα, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του, στην πόλη Προγκρέσο της Αργεντινής.

Ο τραγικός πατέρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του 28χρονου γιου του πριν από περίπου τρεις μήνες, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα νερά της Μάγχης.

Διαβάστε εδώ για το τραγικό δυστύχημα

pateras-sala4.jpg
Ένα λουλούδι στη μνήμη του 28χρονου, στο γήπεδο της Κάρντιφ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος είχε μάθει από δημοσιογράφους ότι ο γιος του αγνοείτο όταν έπεσε το αεροπλάνο του. Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή είχε επιβεβαιωθεί δύο ημέρες μετά.

pateras-sala3.jpg
Στιγμιότυπο από την κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα.ASSOCIATED PRESS

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε πει: «δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα όνειρο. Ένας εφιάλτης. Είμαι απελπισμένος».

Δείτε φωτογραφίες του μοιραίου αεροπλάνου:

Ο θάνατος του Χοράσιο Σάλα επιβεβαιώθηκε από έναν πολιτικό της πόλης όπου διέμενε, ο οποίος ανέφερε ότι οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Στις πέντε σήμερα το πρωί, η σύντροφός του με κάλεσε αναστατωμένη. Οι γιατροί ήταν εκεί αλλά όταν έφτασα σπίτι τους, είχε ήδη πεθάνει», δήλωσε ο Χούλιο Μούλερ.

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη μάχη του Κώστα Ευριπιώτη: Κρίσιμες ώρες

Πασχαλινό - εορταστικό ωράριο 2019: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα