ΚΟΣΜΟΣ

Ντροπή: Οδηγός ξυλοκόπησε 80χρονο πεζό επειδή του έκλεισε τον δρόμο (pics+vid)

Ντροπή: Οδηγός ξυλοκόπησε 80χρονο πεζό επειδή του έκλεισε τον δρόμο (pics+vid)

Kάμερες ασφαλείας σε δρόμο του Λονδίνου, απαθανάτισαν έναν οδηγό, να ξυλοκοπεί έναν 80χρονο πεζό, τον οποίο παραλίγο να πατήσει με το αυτοκίνητό του. Το σοκαριστικό βίντεο από την Μεγάλη Βρετανία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο ηλικιωμένος άνδρας περνούσε τον δρόμο με αργά βήματα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου να φρενάρει μπροστά του την τελευταία στιγμή. Ο 80χρονος φαίνεται στο βίντεο να του είπε κάτι εκνευρισμένος, ο οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και του επιτέθηκε πισώπλατα.

Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να μείνει αναίσθητος και βαριά τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο. Άλλοι άνθρωποι, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, έσπευσαν να βοηθήσουν τον 80χρονο.

Δείτε στην gallery σε τι κατάσταση βρέθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας:

Οι βρετανικές Αρχές στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν τον δράστη, έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. «Το θύμα υπέστη φρικτά τραύματα εξαιτίας μιας αναίτιας επίθεσης που θα μπορούσε να του έχει κοστίσει και τη ζωή του», ανέφερε στο itv.com ο επικεφαλής της έρευνας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σοκ για τουρίστα στη Μύκονο: Είδε πόσο θα πλήρωνε τα καλαμαράκια και «πάγωσε» (pics)

Σχετικές ειδήσεις