ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος Ομογενής που φέρεται να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του

Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος Ομογενής που φέρεται να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του
Ο Φώτης Ντούλος αλλά η σύντροφος του, συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, για την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην συζύγου του Ελληνοαμερικανού

Την Ομογένεια της Αμερικής και όχι μόνο έχει συνταράξει η υπόθεση δολοφονίας μίας γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της, που είναι Ελληνικής καταγωγής. 

Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος αλλά η Μισέλ Τροκόνις, με καταγωγή από την Αργεντινή, συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, για την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην συζύγου του Ελληνοαμερικανού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο Φώτης Ντούλος, φέρεται ύποπτος, για την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε κοντά σε πάρκο στην πόλη Νιού Κάνααν.

Ο 51χρονος Ντούλος και η 44χρονη Τροκόνις, που έχουν δεσμό, κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το κατηγορητήριο εις βάρος τους «αναμένεται να επεκταθεί».

Όπως αναφέρει, η Daily Mail, το πρωί της Κυριακής (2/6/2019) ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα σε ένα ακίνητο του Φώτη Ντούλου στην περιοχή του Κονέκτικατ.

Το υπερπολυτελές οίκημα, αξίας 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το δεύτερο σπίτι του επιχειρηματία που ερευνάται.

Οι Αρχές έχουν κάνει ήδη κάνει έρευνα στην κύρια κατοικία του, ένα μέγαρο αξίας 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ.

Η έρευνα για να βρεθεί η γυναίκα είναι σε εξέλιξη.

Είχαν διαφωνία για την κηδεμονία των παιδιών

Η Τζένιφερ Ντούλος ζούσε τα δύο χρόνια χωριστά από τον σύζυγό της, στο Νιου Κάνααν, μαζί με τα πέντε παιδιά του ζευγαριού ηλικίας από 8-13 ετών.

Στο σπίτι της οι Αρχές βρήκαν ίχνη αίματος της γυναίκας, τα οποία κάποιος είχε προσπαθήσει επιμελώς να εξαφανίσει.

Η άτυχη γυναίκα, είχε εξαφανιστεί από τις 24 Μαϊου 2019. Η Τζένιφερ Ντούλος εθεάθη για τελευταία φορά, πριν 9 ημέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 50χρονη γυναίκα είχε εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με το CBS News, η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος κατηγορούσε τον επιχειρηματία σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να την έβλαπτε.

Η Τζένιφερ Ντούλος, πριν παντρευτεί, ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ηταν συγγραφέας, πήρε master’s degree από το York University (NYU), και πρόσφατα είχε ολοκληρώσει την συγγραφή μίας νουβέλας.

Ποιος είναι ο Φώτης Ντούλος

Ο Φώτης Ντούλος, 51 ετών, γεννήθηκε το 1968 στην Τουρκία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1975 από το δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών, από το λύκειο του οποίου αποφοίτησε το 1986. Ακολούθησαν σπουδές στις ΗΠΑ, ένα καλοκαίρι στο Harvard με μαθήματα στα Οικονομικά, πτυχίο στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Brown στο Rhode Island το 1989, ενώ πήρε MBA στα Χρηματοοικονομικά από το Columbia Business School το 1997.

Ο Φώτης Ντούλος εργάστηκε από το 1989 και μέχρι το 1995, στην εταιρεία Petros Doulos & Co, και στην εταιρεία Cap Gemini Ernst & Young από το 1997 έως το 2004.

Το 2004, παντρεύτηκε την Jennifer, και ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία Fore Group Inc. στο Κονέκτικατ, με επιδότηση του πεθερού του, όπως είχε πεί η Τζένιφερ Ντούλος, στον οποίον χρωστούσε πολλά χρήματα.

Την εταιρεία, που κατασκεύαζε πολυτελείς κατοικίες στις περιοχές Farmington Valley και Fairfield County χρηματοδότησε, σύμφωνα με τις καταθέσεις της Jennifer, ο πατέρας της. Η εταιρεία έγινε γρήγορα γνωστή και κέρδισε αρκετά βραβεία.

Σχετικές ειδήσεις