ΚΟΣΜΟΣ

Forbes: Αυτή είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο

Forbes: Αυτή είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο
Δεν πάει ο νους σας!
PIXABAY

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της

Διάσημη τραγουδίστρια, δημιουργός εταιρείας ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας, η Ριάνα αναδείχθηκε στην πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600.000.000 δολάρια, έγραψε σήμερα το περιοδικό Forbes.

Σε ηλικία 31 ετών, η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Μαντόνα (570 εκατομμύρια), Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια) και την Μπιγιονσέ (400 εκατομμύρια).

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Ριάνα προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, εξηγεί το Forbes. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty.

Evan Agostini/Invision/AP

Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2003, η τραγουδίστρια, με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της ειδών μακιγιάζ Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora.

Το Fenty Beauty, έπειτα από 18 μήνες ύπαρξης, είχε κύκλο εργασιών στα περίπου 570 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Η Ριάνα προχώρησε και σε μια συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα πρετ α πορτέ, παπούτσια και αξεσουάρ. Η διαδικτυακή μπουτίκ έχει ανοίξει από τις 29 Μαΐου.

«Θέλω απλά να βλέπω τα πράγματα από τη δική μου οπτική. Είμαι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει και υιοθετεί τις ιδέες και την ενέργεια των νέων και θέλω να τις μετατρέψω σε κάτι το πολυτελές για έναν οίκο ειδών πολυτελείας» είχε πρόσφατα δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης:

Serial killer – Κύπρος: «Πάγωσε» ο Αρχηγός της Αστυνομίας όταν άνοιξε την τρίτη βαλίτσα του θανάτου

«Βόμβα» από Παπαδόπουλο: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φέρνει για πρώτη φορά - Θα κάνει πάταγο

Σχετικές ειδήσεις