ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστική σέλφι: Κοίταξε την φωτογραφία που τράβηξε στο νέο της σπίτι και «πάγωσε» το αίμα της

Ανατριχιαστική σέλφι: Κοίταξε την φωτογραφία που τράβηξε στο νέο της σπίτι και «πάγωσε» το αίμα της

Δεύτερη και τρίτη φορά θα πρέπει να ξανασκεφτεί η ραδιοφωνική παραγωγός από την Αυστραλία, Kate Langbroek την αγορά της μονοκατοικίας στην Μπολόνια της Ιταλίας, την οποία σκόπευε να χρησιμοποιήσει σαν εξοχικό στην Ευρώπη.

Η Langbroek αφού "έκλεισε" με το μεσιτικό γραφείο που συνεργαζόταν, την αγορά μιας παλιάς μονοκατοικίας 800 ετών, πήρε την φίλη της Tash Prendergast και πήγαν να επισκεφθούν το παλιό αρχοντικό.

Οι δύο γυναίκες ενθουσιασμένες – σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun – από την ομορφιά του σπιτιού, ανέβασαν στο Instagram διάφορες φωτογραφίες προκειμένου να δουν και οι διαδικτυακοί τους φίλοι το ιστορικό αυτό κτήριο πριν ανακαινιστεί.

Μεταξύ των φωτογραφιών οι Kate και η Tash έβγαλαν και μια selfie μπροστά σε ένα καθρέφτη.

Όταν ανέβασαν την συγκεκριμένοι φωτογραφία, οι followers τους ξεκίνησαν να τους κάνουν διάφορα ανατριχιαστικά σχόλια για αυτό που φαινόταν στο πίσω μέρος του πλάνου, και συγκεκριμένα μέσα στον παλιό καθρέφτη.

Δείτε στην gallery τον ανατριχιαστικό λόγο που η ραδιοφωνική παραγωγός θα πρέπει να ξανασκεφτεί αν τελικά θα πρέπει να αγοράσει την παλιά μονοκατοικία στην Μπολόνια:

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Αιγαίο: Το περίεργο περιστατικό ανάμεσα στο Γιαβούζ και το Πολεμικό Ναυτικό

Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: Ο Τσίπρας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις

Σχετικές ειδήσεις