Το «χριστουγεννιάτικο» σπίτι του Μάικλ Τζάκσον

Newsbomb

Σε βωμό λατρείας του Μάικλ Τζάκσον έχουν μετατρέψει χιλιάδες φαν του, το σπίτι στο οποίο ο αξέχαστος σταρ έζησε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Με δάκρυα στα μάτια, το κοινό συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του στον ξεχωριστό καλλιτέχνη, στολίζοντας με λουλούδια και αφίσες το σπίτι στο οποίο θα δημοπρατηθούν δεκάδες προσωπικά του αντικείμενα στις 17 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, περίπου 25 άτομα από το επίσημο φαν κλαμπ του, στη Νότια Καλιφόρνια, έμειναν όλο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τοποθετώντας σε όλο το σπίτι κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια που είχαν στείλει χιλιάδες οπαδοί του Τζάκσον.

Ο Οίκος Julien's Auctions, ειδικός στις δημοπρασίες που σχετίζονται με διάσημους, έχει αναλάβει σχεδόν αποκλειστικά την δημοπρασία ενθυμίων, προσωπικών αντικειμένων, χειρόγραφων και ότι άλλο έχει σχέση με τον αδικοχαμένο σταρ.

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον των αγοραστών εστιάζεται στα έπιπλα και τις αντίκες που τόσο αγαπούσε ο MJ. Μάλιστα, ο οίκος έχει συγκεντρώσει πίνακες, έπιπλα, αντίκες, χαλιά και ότι υπήρχε στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή, στο ράντσο της Neverland, και τα εκθέτει σε έναν τεράστιο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved