ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα σκόρπισε τον πανικό σε πτήση - Σηκώθηκαν μαχητικά (pics)

Γυναίκα σκόρπισε τον πανικό σε πτήση - Σηκώθηκαν μαχητικά (pics)
pixabay

Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά καιρούς έχουμε διαβάσει περιστατικά με περίεργους, μεθυσμένους ή αγενείς επιβάτες αεροπλάνων, που δημιουργούν προβλήματα σε συνταξιδιώτες τους και το προσωπικό του αεροσκάφους.

Η περίπτωση όμως της 25χρονης Chloe Haines σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη. Η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν τόσο ακραία και επικίνδυνη για τους συνεπιβάτες της στην πτήση της, που το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο, συνοδεία... μαχητικών της RAF, ώστε η 25χρονη να τεθεί υπό κράτηση.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μίας πτήσης από το Λονδίνο στο Νταλαμάν της Τουρκίας, τον περασμένο Ιούνιο. Όταν το αεροσκάφος, συνοδεία των μαχητικών της RAF, έφθασαν στο Λονδίνο η νεαρή ταραχοποιός συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 25χρονη προηγουμένως είχε ακινητοποιηθεί από επιβάτες που... έδωσαν πραγματική μάχη για να την κρατήσουν στη θέση της.

Η Chloe Haines μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στην πτήση της Jet2 θα χρειαστεί να πληρώνει για αρκετά χρόνια τα καμώματά της. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι την έχει «χρεώσει» ένα αρκετά μεγάλο και την αποκλείει από τις πτήσεις της.

Ο Steve Heapy, CEO της Jet2, δήλωσε ότι η συμπεριφορά της 25χρονης ήταν από τις πιο ακραίες που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της εταιρείας.

Δείτε στην gallery τι έκανε η 25χρονη και πόσα πρέπει να πληρώσει:

Με πληροφορίες από τη Sun

Σχετικές ειδήσεις