Σε τραγωδία λίγο έλειψε να μετατραπεί το χόμπι μια οικογένειας από την Αμερική για περιηγήσεις σε μέρη με φυσικό κάλλος.

Ο Κέρτις Γουίτσον, η σύντροφός του και ο 13χρονος γιος του ήταν σε ένα ταξίδι στην κεντρική Καλιφόρνια. Αυτό που είχαν αποφασίσει να κάνουν ήταν να ακολουθήσουν τον ποταμό Αρόγιο Σέκο μέσα από ένα φαράγγι μέχρι να φτάσουν στον καταρράκτη. Εκεί, θα χρησιμοποιούσαν ένα σκοινί για να κατέβουν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε ένα κάμπινγκ.

Ωστόσο το σχοινί που υποτίθεται ότι ο πατέρας θα έβρισκε εκεί δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κολλήσει στο σημείο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο καταρράκτης είχε περισσότερο νερό από όσο περίμεναν και δεν μπορούσαν να τον διασχίσουν. «Τρόμαξα όταν είδα πως το νερό ήταν πάρα πολύ και δεν μπορούσαμε να διασχίσουμε τον καταρράκτη» είπε ο πατέρας στο CNN.

Χωρίς σήμα στο κινητό τηλέφωνο ο Γουίτσον σκέφτηκε κάτι διαφορετικό προκειμένου να καλέσουν βοήθεια. Έγραψε σε ένα σημείωμα τα εξής: «Έχουμε κολλήσει στον καταρράκτη. Θέλουμε βοήθεια, σας παρακαλώ».

Στην συνέχεια, έβαλε το σημείωμα σε ένα μπουκάλι νερού και σκάλισε πάνω σε αυτό την λέξη «βοήθεια» και το έριξε στο νερό. Το μπουκάλι βρήκαν δύο πεζοπόροι, που σήμαναν συναγερμό.

Οι διασώστες βρήκαν τελικά την οικογένεια τα μεσάνυχτα στις 15 Ιουνίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 14χρονη μαθήτρια μετά από προσβολή του καθηγητή της

Λέρος: Αυτοί έκλεψαν το στρατιωτικό υλικό από τη ναυτική βάση