Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Κόλαση» στην Συρία: Σφυροκόπημα από ισραηλινούς πυραύλους

Newsbomb

Νέα επιδρομή από τα υψίπεδα του Γκολάν.

Νύχτα-κόλαση με δεκάδες πυραύλους στη Συρία που εκτοξεύτηκαν από το Ισραήλ, από τα Υψίπεδα του Γκολάν.

Όπως μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, η αεράμυνα της χώρας κατάφερε να αναχαιτίσει την επίθεση των Ισραηλινών, ενώ σύμφωνα με την Δαμασκό, αρκετοί στόχοι δεν επλήγησαν.

«Η αντιαεροπορική άμυνά μας αναχαίτισε εχθρικούς στόχους στον ουρανό της Δαμασκού», ανέφερε το πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι «οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν». Πολλοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν πριν μπορέσουν να πλήξουν τους στόχους τους, σύμφωνα με το SANA.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν υπήρχαν θύματα.

Η επίθεση εξαπολύθηκε περίπου τις 23:45, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις συριακές ένοπλες δυνάμεις που επικαλέστηκε το πρακτορείο. Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου επιβεβαίωσε την πληροφορία, μεταδίδοντας ότι άκουσε πολλές ισχυρές εκρήξεις εκείνη την ώρα.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΜΚΟ η οποία εδρεύει στη Βρετανία, ανέφερε πως επρόκειτο για επίθεση της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, πληροφορία που δεν επιβεβαίωσε (κατά την πάγια πολιτική του) το ισραηλινό επιτελείο.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, στόχος ήταν παραστρατιωτικοί που υποστηρίζονται από το Ιράν κοντά στη Δαμασκό και κάποιοι από τους πυραύλους έπληξαν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένης μιας αποθήκης όπλων κοντά στο αεροδρόμιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Καιρός: Ο χειμώνας επέστρεψε με χιόνια και καταιγίδες - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία