Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Του ζήτησε να φορέσει μάσκα και εκείνος την έφτυσε και την έδειρε (vid)

Newsbomb

Αδιανότητο περιστατικό με τον θρασύδειλο άνδρα να είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών!

Ένα σοκαριστικό video έφερε στην δημοσιότητα ρωσική ιστοσελίδα, στο οποίο ένας άνδρας, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, έφτυσε και έδειρε πωλήτρια επειδή... τόλμησε να του ζητήσει να φορέσει μάσκα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ιστότοπου vesti.ru, το περιστατικό συνέβη στην κωμόπολη Νόβι Σβετ, στις 7 Μαΐου. Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που δημοσιεύει το site, όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άνδρας από την Αγία Πετρούπολη και η συνοδός του μπήκαν στο κατάστημα χωρίς να φοράει κανείς από τους δύο τους μάσκα.

Ενώ στέκονταν στη σειρά τους να εξυπηρετηθούν, ο νεαρός βγήκε από το κατάστημα για να περιμένει απέξω και, όταν αποχώρησε ο προηγούμενος πελάτης, η κοπέλα του πλησίασε στο ταμείο.

Εκεί η πωλήτρια την ενημέρωσε ότι δεν επρόκειτο να την εξυπηρετήσει χωρίς μάσκα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η νεαρή αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένη.

Ο ψευτονταής σύντροφός της, ωστόσο, μπήκε στο κατάστημα σαν μαινόμενος ταύρος και αφού την έφτυσε, αποχώρησε με την σύντροφό του, η οποία τράβαγε σε video το περιστατικό.

Ενω οι δυο τους κινούνται προς την πόρτα για να φύγουν, η πωλήτρια τους ακολουθεί, πετάει νευριασμένη μια κονσέρβα στα πόδια του άνδρα και στη συνέχεια του ορμάει για να τον χτυπήσει. Εκείνος, χωρίς να χάσει στιγμή, περνάει στην αντεπίθεση χτυπώντας και γρονθοκοπώντας τη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτικών αρχηγών - Τι δηλώνουν Μητσοτάκης και Τσίπρας