Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημος τενίστας υιοθέτησε ένα κοάλα! (vid+pics)

Newsbomb

Ανάδοχος γονέας ενός συμπαθέστατου κοάλα έγινε ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Μια επίσκεψη στον γνωστό ζωολογικό κήπο της Βιέννης, δίπλα στα ανάκτορα του Σένμπρουν, ήταν αρκετή για να πείσει τον πασίγνωστο τενίστα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Όχι, δεν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν εκεί πήγε το μυαλό σας, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής δεν συμμετέχει στο αυστριακό τουρνουά, αλλά ένας εξίσου διάσημος συναθλητής του.

Στην επίσκεψή του στον ζωολογικό πάρκο, τα κοάλα ήταν αυτά που τράβηξαν την προσοχή του κι έτσι αποφάσισε να γίνει μέλος του κλαμπ των μικρών ζώων που έχει συσταθεί από το 2016 κι έπειτα, υιοθετώντας μάλιστα ένα από αυτά.

Ο Ντόμινκ Τίεμ, νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, πάντως, δεν έκανε για πρώτη φορά μια τέτοια κίνηση. Είναι γνωστή η αγάπη του για τα ζώα και στο παρελθόν έχει συνεισφέρει οικονομικά για να διασωθούν και να ανατραφούν κι άλλα είδη, όπως καμηλοπαρδάλεις, γιγάντιες χελώνες κι αρκετά ακόμα άγρια ζώα.

«Οι στιγμές που πέρασα στον ζωολογικό κήπο, ήταν αναζωογονητικές για εμένα. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και η ευκαιρία για ένα ωραίο διάλειμμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ντόμινικ Τίεμ που θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Βιέννης. Λέτε να του φέρει γούρι η είσοδός του στο κλαμπ των κοάλα;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βασιλακόπουλος στο Newsbomb.gr: Θα πεθάνουν οι μισοί από τους 100 ασθενείς που θα μπουν στις ΜΕΘ