Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Barack Obama έγραψε την αυτοβιογραφία του

Newsbomb

Επισήμως από τις 17 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του Μπαράκ Ομπάμα σε 25 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα, με τίτλο «A Promised Land».

Ο άλλοτε πλανητάρχης έγραψε την αυτοβιογραφία του στην οποία δείχνει να είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Και δεν καταγράφει μόνο τα ιστορικά γεγονότα κατά τα οποία ο ίδιος ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά προβάλλει και μία σκοπιά των αντιπαραθέσεων που είχε όσο ήταν πρόεδρος αλλά των αποφάσεων που πήρε κατά τη θητεία του.

Στο βιβλίο του, ο Μπαράκ Ομπάμα αναλαμβάνει την ευθύνη για τα λάθη που έκανε. Παραδέχεται ότι το άγχος του για τη ζωή στον Λευκό Οίκο τον οδήγησε στην κακή συνήθεια του καπνίσματος. Αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο κάπνιζε οκτώ με δέκα τσιγάρα την ημέρα μέχρι που το έκοψε για το χατίρι της κόρης του.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της ζωής του, τη γυναίκα του Μισέλ και τις δύο κόρες του Μαλία και Σάσα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα μοιράζεται προσωπικές λεπτομέρειες όπως τότε που ο γάμος του με τη Μισέλ πέρασε κρίση και ενώ ο ίδιος ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Ζώντας δίπλα στη Μισέλ, στο σκοτάδι, πίστευα ότι αυτές οι μέρες, όταν όλα αυτά μεταξύ μας θα ήταν πιο ανάλαφρα, όταν το χαμόγελό της ήταν συνεχές και η αγάπη μας λιγότερο επιβαρυμένη, και η καρδιά μου ξαφνικά σφιγγόταν στη σκέψη ότι αυτές οι μέρες μπορεί να μην επιστρέψουν".

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή "Φλερτ" της ΕΡΤ για την αυτοβιογραφία του άλλοτε προέδρου των ΗΠΑ.