Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

O Άγιος Βασίλης στο νοσοκομείο: Η καμπάνια που σόκαρε τη Βρετανία

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Τον εφιάλτη των παιδιών ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα παραδώσει τα δώρα του για τα Χριστούγεννα χρησιμοποίησε ίδρυμα στη Βρετανία σε καμπάνια για να στηρίξει γιατρούς και νοσηλευτές εν μέσω της πανδημίας.

Το βίντεο του NHS Charities Together με τίτλο The Gift ξεκινά με την εικόνα ενός ταλαιπωρημένου Άγιου Βασίλη να μεταφέρεται με φορείο σε νοσοκομείο στη Βρετανία.

Οι εικόνες δείχνουν ότι κάτι κακό συμβαίνει με γιατρούς και νοσηλευτές να προσπαθούν να επαναφέρουν τον ηλικιωμένο άνδρα την ταυτότητα του οποίου φαίνεται να μην γνωρίζουν.

Ευτυχώς οι προσπάθειές τους στέφονται με επιτυχία καθώς στα επόμενα καρέ φαίνεται ο Άγιος Βασίλης να συνέρχεται από την περιπέτεια της υγείας του.

Στο βίντεο, μάλιστα, φαίνεται ο Άγιος Βασίλης να δέχεται μια κάρτα με ευχές για ανάρρωση από τον «Ρούντι», μια αναφορά στον διάσημο τάρανδο Ρούντολφ.

Κάποια στιγμή ο Άγιος Βασίλης φαίνεται να περνάει και από μια πτέρυγα με παιδιά με τον ίδιο στη συνέχεια να διαβάζει επιστολές, πιθανότατα από τους μικρούς τους φίλους.

Τελικά ο Άγιος Βασίλης παίρνει εξιτήριο με τη νοσοκόμα που τον φρόντισε να λαμβάνει ένα δώρο με ένα σημείωμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμάς» με την υπογραφή «ο Άγιος Βασίλης».

Η καμπάνια κλείνει με το σύνθημα «δώστε πίσω κάτι σε αυτούς που έχουν δώσει τα πάντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Δεν ανοίγουν τα μεγάλα καταστήματα στις 14 Δεκεμβρίου – «Φρένο» από τους λοιμωξιολόγους