Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ισπανία για τις δύο ημίγυμνες γυναίκες που έκαναν twerking σε σιντριβάνι

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Οι δύο γυναίκες κατέγραψαν μάλιστα τον χορό τους στο σιντριβάνι της Σεβίλλης σπάζοντας το lockdown.

To βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram είχε ένδειξη ώρας 4:31 τα ξημερώματα προκαλώντας συναγερμό στις τάξεις της αστυνομίας της πόλης της Ισπανίας.

Μετά από «κυνηγητό» στα social media οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο πρωταγωνίστριες στις οποίες επέβαλαν πρόστιμο επειδή παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει στη Σεβίλλη από τις 10 το βράδυ έως τις 7 το πρωί αλλά και γιατί δεν φορούσαν μάσκες.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, επίσης, ότι τουλάχιστον η μια από τις δύο γυναίκες βρέθηκε να συμμετέχει και σε πάρτι σε διαμέρισμα κοντά στο σιντριβάνι.

Η γυναίκα αυτή φέρεται, μάλιστα, να ανήρτησε στο Instagram και άλλες φωτογραφίες από το εν λόγω πάρτι.

Μετά τον εντοπισμό των δύο γυναικών η αστυνομία επικεντρώνεται τώρα στο να βρει ποιοι άλλοι συμμετείχαν στο πάρτι προκειμένου να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές για τα στοιχεία τους σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιου είδους ιχνηλάτηση.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Σεβίλλης χαρακτήρισε «ανεύθυνη» τη συμπεριφορά των δύο γυναικών που συμμετέχουν στο βίντεο.

Ο ίδιος ζήτησε από τους νέους να επιδείξουν υπευθυνότητα προκειμένου να αποφευχθούν σκηνές και συμπεριφορές όπως αυτές των δύο γυναικών «ώστε να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε εγρήγορση η κυβέρνηση για τις γιορτές - Αχτίδα φωτός από τα επιδημιολογικά δεδομένα