Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νοσηλεύτρια σε μονάδα covid-19 έγινε εκατομμυριούχος (video)

Newsbomb

Από την ατυχία της πανδημίας, στην τύχη της λοταρίας

Μία απίστευτη είδηση κάνει το γύρο των ΗΠΑ αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, με νοσηλεύτρια στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, να γίνεται εκατομμυριούχος.

Η Terri Watkins εργάζεται σε μονάδα κορονοϊού σε ιατρικές εγκαταστάσεις στο Durham και όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη μαζί με τους συναδέλφους της, απέναντι στην πανδημία. Η τύχη της χαμογέλασε καθώς είδε το δελτίο της να κερδίζει το απίστευτο ποσό τους ενός εκατ. δολαρίων, ανάμεσα σε 500.000 άλλες συμμετοχές στη λοταρία της περιοχής που ονομάζεται «Supreme Riches».

Η νοσηλεύτρια δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα νέο σπίτι με τα χρήματα και ακόμα προσπαθεί να αντιληφθεί τι συνέβη. «Νόμιζα ότι ήταν απάτη. Στην πραγματικότητα είχα νευριάσει!» είπε στους υπεύθυνους της κλήρωσης.

«Νόμιζα ότι δεν ήταν πραγματικό, δεν θα μπορούσε να είναι πραγματικό. Είναι ακόμα κάτι που πραγματικά δεν πιστεύω, έχω σοκαριστεί», είπε η νοσοκόμα στην κλήση. «Δεν σας πιστεύω... Ω Θεέ μου! Ω Θεέ μου!» αναφώνησε αφού συνειδητοποίησε τα νέα που αλλάζουν τη ζωή της.

Οι επιλογές της νοσοκόμας ήταν δύο. Είτε θα μπορούσε να παίρνει 50.000 δολάρια ετησίως, για τα επόμενα 20 χρόνια, είτε μπορούσε να πάρει 600.000 αμέσως. Τελικά επέλεγε τη δεύτερη επιλογή και έτσι με την κράτηση των φόρων, έλαβε στον τραπεζικό της λογαριασμό 424.500 δολάρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η φόνισσα του κρεοπώλη της Κυψέλης - Ήταν κοντή και δεν την ήθελε!