Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Άνδρας χτύπησε με τσεκούρι γυναίκα που κρατούσε παιδί – Το βίντεο σοκάρει

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Η επίθεση με το τσεκούρι έγινε μετά από τις καταγγελίες της γυναίκας σε βάρος του άνδρα για παρενόχληση.

Στο βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στην περιοχή Hyderabad της Ινδίας φαίνεται ο άνδρας να φτάνει με μια μοτοσικλέτα μπροστά στο σπίτι της γυναίκας που είχε βάλει στο στόχαστρο.

Ο 26χρονος δράστης Rahul Goud στη συνέχεια εμφανίζεται να κυνηγάει τη γυναίκα η οποία κρατάει παιδί στην αγκαλιά της και να τη χτυπάει με τσεκούρι.

Όταν, μάλιστα, η γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει ο 26χρονος συνέχισε να κυνηγάει την γυναίκα για να τη χτυπήσει άλλη μια φορά.

Μετά την επίθεση η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στα χέρια και την πλάτη χωρίς, ευτυχώς, τα τραύματα να απειλούν τη ζωή της.

Ο 26χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι φίλος της οικογένειας του θύματός του, παρενοχλούσε εδώ και ημέρες την γυναίκα και μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να κάνει σχέση μαζί της μολονότι γνώριζε ότι ήταν παντρεμένη.

Όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομία ο 26χρονος είχε αρχικά συλληφθεί μετά την καταγγελία της γυναίκας αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση προκειμένου να πραγματοποιήσει την επίθεσή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Ισχυρότατη έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Απίστευτες εικόνες