Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Iνδία: Σοκάρει ο θάνατος γνωστού ηθοποιού από κορονοϊό στο Δελχί - Τι υποσχέθηκε η σύζυγός του

Newsbomb

Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορονοϊού άφησε ένας Ινδός vlogger και ηθοποιός, λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του σε ένα τελευταίο βίντεο στο οποίο επικρίνει την ιατρική του περίθαλψη. Οι τελευταίες του στιγμές σε ένα κατάμεστο νοσοκομείο της ινδικής πρωτεύουσας ειναι συγκλονιστικές, οπως επίσης και η μαρτυρία της συζύγου του.

Ο Rahul Vohra, 35 ετών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε νοσοκομείο στο Νέο Δελχί, οπου είχε εισαχθεί απο τις αρχές Μαϊου. Tην ώρα που χιλιάδες άνθρωποι στην Ινδία περιμένουν αβοήθητοι για ένα κρεβάτι, ή για μία φιάλη οξυγόνου, ο άτυχος ηθοποιός γίνεται σύμβολο σε μία χώρα που δοκιμάζεται.


Η σύζυγός του Jyoti Tiwari κοινοποίησε την είδηση του θανάτου του στο Instagram, μαζί με ένα βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της, όπου φαίνεται πως δυσκολεύεται να αναπνεύσει. «Ελπίζω να μην υπάρξει θάνατος άλλου Ραούλ» λέει.

Στο σπαρακτικό στιγμιότυπο ο νεαρός ηθοποιός δυσκολεύεται να αναπνεύσει ακόμη και με μάσκα οξυγόνου. Ένα 24ωρο πριν από το θάνατό του, ο ίδιος είχε αναρτήσει στο Facebook ένα κείμενο, όπου έλεγε ότι δεν λάμβανε την κατάλληλη φροντίδα και ιατρική βοήθεια.

Ζητούσε βοήθεια και περίμενε επί ώρες

Κάθε φορά που ζητούσε βοήθεια, οι νοσηλευτές του έλεγαν «ένα λεπτό» και εξαφανίζονταν για ώρες, κατήγγειλε. «Συνέχιζα να τους φωνάζω, αλλά δεν έρχονταν. Έφθαναν σε 1-2 ώρες μέχρι τότε έπρεπε να διαχειριστούμε μόνοι μας την κατάσταση. Δεν είναι σε θέση να καταλάβουν. Τι πρέπει να κάνω;» αναρωτιόταν ο διάσημος ασθενής.


Καθ’ολη τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε κάνει αρκετές αναρτήσεις, όπου επέκρινε το υπό κατάρρευση σύστημα περίθαλψης της Ινδίας.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Rahul πέθανε, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς. Αυτό είναι το Σούπερ Εξειδικευμένο Νοσοκομείο Rajeev Gandhi στο Δελχί και έτσι φροντίζουν τους ασθενείς τους».

«Δικαιοσύνη για όλους τους Rahul» λέει η σύζυγός του που αποφάσισε όπως είπε να μοιραστεί το βίντεο για να σώσει άλλους ανθρώπους από τον πόνο και το θάνατο.

Εκατοντάδες άνθρωποι τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει viral την έκκληση «Δικαιοσύνη για το Ραούλ»

Το τελευταίο αντίο του Μπόλιγουντ


Φίλοι και συνάδελφοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. Σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Arvind Gaur εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του νεαρού ηθοποιού «Ο Rahul Vohra έχει φύγει. Ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός μου δεν είναι πια στη ζωή» έγραψε.


Ο θάνατός του σημειώνεται την ώρα που η Ινδία «γονατίζει» από ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων και θανάτων.

Πτώματα στο Γάγγη

Δεκάδες πτώματα ανθρώπων, που πιστεύεται πως έχουν πεθάνει από Covid-19, ξεβράστηκαν στις όχθες του ποταμού Γάγγη, στη βόρεια Ινδία, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Τα πτώματα πιστεύεται ότι πετάχτηκαν στο νερό, διότι τα κρεματόρια έχουν υπερχειλίσει ή επειδή οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούσαν να πληρώσουν το κόστος για την καύση των νεκρών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος