Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Επιβάτης αεροπλάνου απαθανατίζει τη στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου Αtlas V- Δείτε το βίντεο

Newsbomb

Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο της εκτόξευσης πυραύλου απο το ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα κατάφερε να απαθανατίσει μέσα απο το παράθυρο ενός αεροπλάνου ο επιβάτης μίας πτήσης με προορισμό το Μεξικό.

Ένα μοναδικό στιγμιότυπο κατάφερε να «τραβήξει» με την κάμερα του κινητού του ο επιβάτης ενός αεροπλάνου στις ΗΠΑ την περασμένη Τρίτη.

Ο Άντι Λιν, ο οποίος ταξίδευε από τη Νέα Ύόρκη προς το Κανκούν στο Μεξικό «συνέλαβε» με μοναδικό τρόπο και χωρίς φυσικά να το περιμένει, την απίστευτη πανοραμική θέα από την απογείωση του πυραύλου Atlas V από το ακρωτήριο Canaveral την περασμένη Τρίτη, 18 Μαϊου.

Είναι η στιγμή που ο πύραυλος απομακρύνεται απο τη γήινη ατμόσφαιρα και κατευθύνεται προς το διάστημα. Το εντυπωσιακό βίντεο που έχει κάνει έκτοτε το γύρο του κόσμου, συνοδεύεται φυσικά από τα ανάλογα επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού.

Ο Αtlas V μετέφερε έναν δορυφόρο ανίχνευσης πυραύλων που εντάχθηκε σε ένα γενικότερο δίκτυο παρακολούθησης που βρίσκεται ήδη σε τροχιά από την Αμερικανική Διαστημική Δύναμη για την ανίχνευση πιθανών απειλών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι έρευνες που δεν «βγήκαν» και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.