Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν: Απρόοπτα με… τζιτζίκια λίγο πριν από την αναχώρησή του για την Ευρώπη (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Με... απρόοπτα ξεκίνησε το πρώτο ταξίδι του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη, όπου θα έχει σημαντικές συναντήσεις με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη βασίλισσα Ελισσάβετ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχτηκε επίθεση από… τζιτζίκια λίγο πριν ανέβει στο Air Force One για να πετάξει για την Ευρώπη.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που ένα τεράστιο τζιτζίκι κάθισε στον λαιμό του, με τον Μπάιντεν να το διώχνει με το χέρι του.

Παράλληλα, το αεροπλάνο που θα μετέφερε δεκάδες δημοσιογράφους στην Ευρώπη, για να καλύψουν το πρώτο ταξίδι του προέδρου Μπάιντεν στο εξωτερικό, ήταν στον διάδρομο απογείωσης, έτοιμο να ξεκινήσει. Ωστόσο, τα τζιτζίκια είχαν άλλα σχέδια!

Τα έντομα είχαν καταφέρει να γεμίσουν τις μηχανές του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσουν και να υποχρεώσουν τους συνεργάτες του Μπάιντεν να αγωνιστούν για να βρούν άλλο τρόπο μεταφοράς των δημοσιογράφων στην Ευρώπη. Κι αντι να φύγουν στις 9 χθες το βράδυ (τοπική ώρα) έφυγαν λίγο μετά τις 2 σήμερα τα ξημερώματα.

Δεδομένου ότι δισεκατομμύρια τζιτζίκια πετάνε στην ανατολική πλευρά των ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες, το περιστατικό μπορεί να ήταν αναπόφευκτο.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους, που περίμεναν σε ξενοδοχείο, για την επιδρομή των τζιτζικιών και τους διαβεβαίωσαν ότι ένα άλλο αεροσκάφος έφτανε στην Ουάσιγκτον από τη Ν. Υόρκη. Παράλληλα, ένας πιλότος έφτανε από το Κλίβελαντ και οι δημοσιογράφοι έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι τόσο το αεροσκάφος, όσο και ο πιλότος, θα κατάφερναν να διαπεράσουν με ασφάλεια το σύννεφο των τζιτζικιών, το οποίο είναι τόσο πυκνό γύρω από την Ουάσιγκτον, που φαίνεται και στα μετεωρολογικά ραντάρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Ανοίγουν πάνω από 400.000 νέα ραντεβού με Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson