Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άνδρας κλωτσάει γυναίκα και τη ρίχνει από τις κυλιόμενες σκάλες - Εξοργιστικό βίντεο

Newsbomb

Το γύρο των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης κάνει το βίντεο με τη βίαια επίθεση ενός άνδρα σε μία γυναίκα σε σταθμό μέτρο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης σοκάρει. Ένας άνδρας εμφανίζεται να σπρώχνει μία γυναίκα στην προσπάθειά του να την προσπεράσει. Εκείνη του ζήτησε να της πει συγγνώμη και η κατάσταση ξέφυγε.

Στο απίστευτο περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο, ο άντρας φαίνεται να κλωτσά μια γυναίκα στο στέρνο, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει από τις κυλιόμενες σκάλες.

Το 32χρονο θύμα και ο ύποπτος άντρας ανέβαιναν με τις κυλιόμενες σκάλες στον σταθμό Atlantic Avenue-Barclays Center το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο άντρας την έσπρωξε βιαστικός, ανέφερε η αστυνομία.

«Πες: με συγχωρείτε», είπε η γυναίκα στον άντρα, σύμφωνα με τις Αρχές. Εκείνος φέρεται να ανταπάντησε πως το έκανε και τότε γύρισε και κλώτσησε τη γυναίκα στο στέρνο, ρίχνοντάς την από τις κυλιόμενες σκάλες.

Ένα άλλο άτομο ανέβαινε τις σκάλες και βρισκόταν δίπλα στο θύμα την ώρα της επίθεσης και κάποιοι άλλοι κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση, κατεβαίνοντας, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Το θύμα αρνήθηκε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματα στην πλάτη, τα χέρια και τα πόδια, σύμφωνα με τη Νew York Post. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά ακόμη τον ύποπτο άντρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας - Μπούκαραν με... καλάσνικοφ

Οικονόμου: Επτά δωρεάν τεστ σε όσους μαθητές κάθονται κοντά σε κρούσμα - «Ένα την ημέρα»

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του