Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν – Ερντογάν: Έπιασαν… κουβεντούλα για τα αντισώματα και το εμβόλιο

Χρήστος Γιαννούλης Χρήστος Γιαννούλης

Κατά την υποδοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στο Σότσι, οι δυο πρόεδροι έπιασαν συζήτηση για το επίπεδο αντισωμάτων και για τα εμβόλια που έχουν κάνει για να προστατευθούν από τον κορονοϊό.

Την πρώτη τους συνάντηση από την αρχή της πανδημίας είχαν την Τετάρτη (29.09) οι Βλάντιμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος επισκέφθηκε τη Ρωσία και το Σότσι όπου βρισκόταν ο πρόεδρος Πούτιν, όπου είχαν δίωρη συνάντηση και συζήτησαν όλα τα ανοικτά θέματα μεταξύ Κρεμλίνου και Άγκυρας.

Ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο διαδραματίστηκε κατά την άφιξη του Ερντογάν στο Σότσι, όπου άνοιξε κουβέντα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και τα… αντισώματα!

«Τι επίπεδο αντισωμάτων έχεις;», ρώτησε ο Τούρκος πρόεδρος τον Ρώσο ομόλογό του, για να λάβει την απάντηση πως έχει φτάσει στο 15 με 16. Ο Ερντογάν υποστήριξε πως είναι «αρκετά χαμηλό», με τον Πούτιν να αναφέρει πως «οι υπολογισμοί γίνονται με διαφορετικό τρόπο, μπορείς να κάνεις το Sputnik-V σαν ενισχυτική δόση». Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως ήδη έχει κάνει την τρίτη δόση με τον Πούτιν να αναφέρει πως «μπορείς να το κάνεις την επόμενη φορά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Η γεωγραφική κατανομή των 2.187 νέων μολύνσεων: 579 στην Αττική - 325 στη Θεσσαλονίκη

Γαλλία: Αδιανόητο! Νάρκωνε τη σύζυγό του και έφερνε αγνώστους να τη βιάζουν επί 10 χρόνια

Κρούσματα σε παιδιά: 21% αύξηση σε μία εβδομάδα - 86.216 έχουν νοσήσει από την αρχή της πανδημίας