Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ληστές τα βρήκαν σκούρα από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας σε οδοντιατρείο στη Βραζιλία (video)

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σταμάτησε ληστές σε οδοντιατρείο στη Βραζιλία

Δραματικές στιγμές έζησαν εργαζόμενοι και πελάτες σε οδοντιατρείο στη Βραζιλία όταν ληστές εισέβαλαν κρατώντας μαχαίρια στα χέρια. Αυτό, όμως, που δεν γνώριζαν οι ληστές ήταν πως ο ένας από τους ασθενείς στο οδοντιατρείο ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας ο αστυνομικός είναι ξαπλωμένος στην οδοντιατρική καρέκλα τη στιγμή της εισβολής των δύο ληστών.

Όταν ο ένας εξ αυτών του ζητά να ξαπλώσει στο πάτωμα ο αστυνομικός υπακούει αλλά όταν τον πλησιάζει ο ληστής ξεκινά μια «μάχη» που καταλήγει με τον αστυνομικό να έχει βγάλει το όπλο του και να έχει ακινητοποιήσει τον έντρομο πλέον ληστή.

Παρόμοια τύχη είχε και ο δεύτερος ληστής ο οποίος είδε ξαφνικά μπροστά του τον ένοπλο αστυνομικό να τον σημαδεύει. Ο δεύτερος ληστής, μάλιστα, δέχθηκε και τα πυρά του αστυνομικού καθώς επιχείρησε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Globo.com ο 46χρονος αστυνομικός είναι μέλος της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Βραζιλίας ενώ ο τραυματισμός του ληστή που εισέβαλε στο οδοντιατρείο κρίνεται ως επιπόλαιος

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Η υποχρεωτική τρίτη δόση, η λήξη του πιστοποιητικού και οι... καμπάνες που ηχούν στο Μαξίμου

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της