Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Ζηλανδία - Viral Βίντεο: Παπαγάλος κλέβει κάμερα και κινηματογραφεί την πτήση του

Newsbomb

Ο Άλεξ Βερχούλ μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να πάρει την κάμερα από τον παπαγάλο 

Ένας κλεπτομανής παπαγάλος στη Νέα Ζηλανδία άρπαξε μία κάμερα GoPro και κατέγραψε ένα εκπληκτικό βιντεάκι καθώς έκανε μια βόλτα πάνω από την εξωτική φύση της απομακρυσμένης Φιόρντλαντ.

Ο παπαγάλος ανήκει στο τοπικό είδος kea, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κλέψει πορτοφόλια, κοσμήματα, γεύματα, υαλοκαθαριστήρες και άλλα αντικείμενα μεγάλης ή μικρής αξίας από ανυποψίαστους τουρίστες.

Πώς έκλεψε την κάμερα;

Η οικογένεια Βερχούλ, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές, τοποθέτησε την GoPro σε τραπέζι έξω από το σπίτι που νοίκιαζε ώστε να καταγράψει το σμήνος των παπαγάλων που τους επισκέφτηκε. Ωστόσο, ένας παπαγάλος έκλεψε την κάμερα και πέταξε μακριά, κινηματογραφώντας την πτήση του πάνω από την πλαγιά.

Ο Άλεξ Βερχούλ μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να πάρει την κάμερα πίσω: «Απλώς ακολουθήσαμε τον ήχο προς τα κάτω και τους είδαμε να κρέμονται από ένα δέντρο. Προφανώς μας άκουσαν να πλησιάζουμε και άφησαν την GoPro. Ο γιος μου αποφάσισε να πάει να κοιτάξει στα βράχια που έμοιαζαν με βολικό σημείο για την προσγείωση του πουλιού, και εκεί βρήκε την κάμερα να γράφει ακόμα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.