Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που 12χρονος ληστεύει βενζινάδικο στις ΗΠΑ – Πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Τουλάχιστον προβληματισμό προκαλεί το βίντεο από τη ληστεία με δράστη έναν 12χρονο στις ΗΠΑ

Τη στιγμή της ένοπλης ληστείας με δράστη έναν 12χρονο στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο βενζινάδικο το οποίο έβαλε στόχο ο ανήλικος κρατώντας στα χέρια του το περίστροφο του παππού του.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο ο 12χρονος ληστής δεν δίστασε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό όταν η ταμίας του βενζινάδικου σχολίασε «μου κάνεις πλάκα;» στο άκουσμα της απαίτησής του να του παραδώσει τα χρήματα από το ταμείο.

Μετά τον πυροβολισμό η έντρομη υπάλληλος φαίνεται να παραδίδει στον ανήλικο ληστή μια σακούλα με χρήματα από το ταμείο του βενζινάδικου καλώντας τον παράλληλα να φύγει.

Το αγόρι φεύγοντας προσπάθησε να γεμίσει εκ νέου το 9χιλιοστών όπλο που κρατούσε με έναν από τους γεμιστήρες να πέφτει στο πάτωμα και τον ίδιο να αποχωρεί ψύχραιμος.

Τελικά το αγόρι συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την ενημέρωση που έλαβε η αστυνομία για τη ληστεία που είχε διαπράξει και κατηγορείται για ένοπλη ληστεία και επίθεση.

Όσο για τον παππού του 12χρονου που έχει την κηδεμονία του αγοριού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι ο εγγονός του έχει πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο στο οποίο φύλασσε το όπλο.