Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Οργή για τη Νάνσι Πελόζι: «Έσπρωξε την κόρη μου σε φωτογράφιση» - «Φέρεται σαν τη Μαρία Αντουανέτα»

Newsbomb

ΗΠΑ: Μια νέα βουλευτής των Ρεπουμπλικανών κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι ότι «έσπρωξε» τη μικρή της κόρη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για την ορκωμοσία της την περασμένη εβδομάδα.

Η βουλευτής Μάιρα Φλόρες από το Τέξας κατηγόρησε την Πελόζι, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την πρόεδρο των αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων...να απομακρύνει με τον αγκώνα την κόρη της.

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι για μια φωτογραφία.Τελεία!» έγραψε η Φλόρες, κοινοποιώντας με τη σειρά της το επίμαχο βίντεο. «Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε να την ενοχλήσει», είπε. «Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα».

Το βίντεο δείχνει την Πελόζι, να στέκεται δίπλα στην κόρη της Φλόρες, καθώς κάνει νόημα στον πάστορα της οικογένειας. Στη συνέχεια, κοιτάζει το κορίτσι και μετακινεί τον αγκώνα της στο σημείο που κινείται το παιδί.

Δεν είναι σαφές από το βίντεο εάν το χέρι της Πελόζι έρχεται σε επαφή με το κορίτσι, αλλά ένας Ρεπουμπλικανός σχολιαστής, ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, είπε ότι το βίντεο είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών δείχνει «το αληθινό της πρόσωπο». Ο συντηρητικός αρθρογράφος και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Μπένι Τζόνσον αποκάλεσε την Πελόζι «μάγισσα» μετά το βίντεο.

Το επίμαχο βίντεο καταγράφηκε στην τελετή ορκωμοσίας της Πελόζι για τη Φλόρες την Τρίτη και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι...συμπεριφέρεται σαν τη Μαρία Αντουανέτα.

Η Φλόρες, 30 ετών, έγινε το πρώτο μεξικανικής καταγωγής μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ όταν κέρδισε τις εκλογές νωρίτερα αυτόν τον μήνα έναντι του Δημοκρατικού αντιπάλου τηςγια να αντικαταστήσει τον βουλευτή Φίλεμον Βέλα (D-Texas), ο οποίος αποσύρθηκε πριν από το τέλος της θητείας του.

Ένα άλλο βίντεο της φωτογράφισης δείχνει την ηγέτη των Δημοκρατικών και τη Φλόρες να χαμογελούν και να δίνουν τα χέρια καθώς η Πελόζι τη συγχαίρει για το ιστορικό της επίτευγμα.

«Είναι μεγάλη τιμή να καλωσορίζω τη βουλευτή Φλόρες στο Καπιτώλιο και στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών και τη συγχαίρων θερμά», είπε η Πελόζι σε αυτό το βίντεο. «Και πάλι, ευγνώμων για την ηγεσία της και την όμορφη οικογένειά της που είναι εδώ σήμερα».

Η Πελόζι της ευχήθηκε επιτυχία κατά την τελετή ορκωμοσίας. «Σε ευχαριστώ, βουλευτή Φλόρες, για το κουράγιο σου να διεκδικήσεις το αξίωμα και σου εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για την επιτυχία σου», είπε. «Είναι τιμή να συνεργάζομαι μαζί σου». Εκπρόσωπος της Πελόζι δεν απάντησε στο αίτημα της New York Post για σχόλιο.