Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πιάτα εμπνευσμένα από την τουαλέτα – Το εστιατόριο που σερβίρει σε λεκάνες και ουροσυλλέκτες

Newsbomb

Ταϊβάν: Το Modern Toilet Restaurant σου σερβίρει φαγητό και ποτό εμπνευσμένα από... την τουαλέτα 

Κι όμως υπάρχει και αυτού του είδους το εστιατόριο, το οποίο κάνει τη διαφορά και σου σερβίρει φαγητό με μια διαφορετική θεματική.

Επιχειρηματίες από το Ταϊπέι στο Ταϊβάν, δημιούργησαν το Modern Toilet Restaurant, με κεντρικό του θέμα την τουαλέτα, φέρνοντας επανάσταση στα θεματικά εστιατόρια δημιουργώντας φαγητό εμπνευσμένο από τις λεκάνες και όχι μόνο.

Θα περίμενε κανείς το μαγαζί αυτό να προκαλεί αηδία στους περαστικούς όμως αυτή η πρωτοτυπία έχει οδηγήσει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο να επισκέπτονται το μαγαζί και να ζήσουν αυτή τη διαφορετική εμπειρία.

Τα γεύματα του εστιατορίου σερβίρονται σε μίνι λεκάνες και τα ποτά μέσα σε ουροσυλλέκτες. Το παγωτό σοκολάτα όπως κανείς θα περίμενε έρχεται στο τραπέζι με το γνωστό σχετικό emoji και φυσικά σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Το παγωτό σοκολάτα έχει την τιμητική του στο Modern Toilet Restaurantuntappedcities.com

Ωστόσο οι ψεύτικες λεκάνες έχουν δημιουργήσει και παρεξηγήσεις αφού μερικοί πελάτες μπερδεύονται και χρησιμοποιούν λεκάνες για την ανάγκη τους.

Υπάρχουν από την άλλη και εκείνοι οι δυνητικοί πελάτες, οι οποίοι εξαιτίας της εμφάνισης των πιάτων πίστευαν ότι θα φάνε κανονικά περιττώματα και φεύγουν από το εστιατόριο.