Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πισίνα μέσα σε ένα κολοσσιαίο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών

Newsbomb

Σε ένα μοναδικό πρότζεκτ συνεργάστηκε η γερμανική φίρμα «Κάνε το μόνος σου» HORNBACH με το κατάστημα αθλητικών υποδημάτων 43einhalb: παρουσίασαν ένα κολοσσιαίο ζευγάρι Adidas το οποίο φιλοξενεί μια πισίνα. Το πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το, -με βάση το Βερολίνο-, στούντιο Neulant van Exel.

Η αποκαλούμενη «The Sneakerpool» έχει τη μορφή ενός ζευγαριού Adidas ZX 1000 και είναι κατασκευασμένη με υλικά όπως πλακάκια, συρματόπλεγμα, λινοτάπητα και εύκαμπτους σωλήνες, μεταξύ άλλων· τα υλικά μπορεί να προμηθευτεί ο ενδιαφερόμενος είτε από τη HORNBACH είτε από κατάστημα ειδών για κατασκευές. Περιβάλλοντας την πισίνα, το ζευγάρι μεγέθους «XXL» αθλητικών έχει ανακατασκευαστεί με σκανδαλιστική λεπτομέρεια.

Παρουσιάζοντας τη «Sneakerpool», η φίρμα υπογραμμίζει την αποστολή της να «ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργικός, να εξελίσσει τα δικά του "Κάνε το μόνος σου" πρότζεκτ και να μη βάζει όρια στον εαυτό του». Υπενθύμισε προηγούμενες δημιουργικές μίξεις της: «Πολύ προσφάτως, με τον Ai Weiwei, ο οποίος ανέπτυξε με υλικά "Κάνε το μόνος σου" ένα πλήρες έργο τέχνης για να το αναπαράξει κανείς σπίτι του. Προηγουμένως, ο Δανός ντιζάινερ Sigurd Larsen και ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας Yo Shimada σχεδίασαν έπιπλα με αποκλειστικά και μόνο υλικά "Κάνε το μόνος σου"».

Για τη HORNBACH, τα αθλητικά και το «Κάνε το μόνος σου» είναι και δύο τρόποι αυτοέκφρασης το συγκεκριμένο πρότζεκτ συνδυάζει τους δύο τρόπους. «Με τη βοήθεια οδηγιών συναρμολόγησης, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ντιζαϊνάτο έπιπλο στο σπίτι. Με τη "Sneakerpool", η HORNBACH κάνει ένα βήμα στη σκηνή των αθλητικών παπουτσιών» τόνισαν (https://www.instagram.com/p/Cft9Fd4jzr_/?hl=en).