Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Η στιγμή που αεροσκάφος χάνει τον τροχό του στον αέρα

Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου που δείχνει αεροσκάφος να χάνει τροχό κατά την απογείωση από αεροδρόμιο στην Ιταλία 

Συγκλονίζει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το οποίο απεικονίζει τη στιγμή που ένα τεράστιο αεροσκάφος χάνει έναν από τους τροχούς του αμέσως μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο της Ιταλίας.

Στο βίντεο διακρίνεται ο τροχός να πιάνει φωτιά καθώς αποκολλάται από το Boeing 747 Dreamlifter, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, που κατασκευάστηκε για τη μεταφορά τμημάτων ατράκτου μεταξύ των μονάδων της αμερικανικής εταιρείας.

Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη κοντά στο αεροδρόμιο του Τάραντα και δείχνει τον τροχό, έναν εκ των 18 συνολικά του αεροσκάφους, να πέφτει στο έδαφος και να αναπηδά, ενώ από το κάτω μέρος του Boeing διακρίνονται μαύροι καπνοί.

Ο τροχός που είναι βάρους 122 κιλών, ύψους 1,25 μ. και πάχους 49 εκατοστών έπεσε σε αμπελώνα. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανησύχησαν για το πώς θα προσγειωνόταν το αεροσκάφος. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το Boeing προσγειώθηκε στον προορισμό του στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Σχετικές ειδήσεις

Γυναίκα ανακαλύπτει μυστικό στο κάθισμα αεροπλάνου και γίνεται viral

Η SKY express «BRAND OF THE YEAR» στα Peak Performance Marketing Awards

Μήνυμα σε Ερντογάν από Ελλάδα - ΗΠΑ: Αεροπλανοφόρο στην Κρήτη, δήλωση πρεσβείας και επαφές Χαρδαλιά