Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κάρολος: Η τρύπια κάλτσα του βασιλιά που κάνει τον γύρο του κόσμου

Newsbomb

Όταν όμως ήρθε η ώρα να βγάλει τα παπούτσια του ο βασιλιάς Κάρολος, ως ένδειξη σεβασμού, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μια μεγάλη τρύπα στην κάλτσα, ακριβώς πάνω από τις αρθρώσεις του δεξιού ποδιού

Ήταν μια άτυχη στιγμή για τον βασιλιά Κάρολο που όμως απαθανατίστηκε από τις κάμερες.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε με τη σύζυγό του Καμίλα ένα ιστορικό τζαμί στο Λονδίνο. Η βασιλική σύζυγος Καμίλα κάλυψε το κεφάλι της με μια μαντήλα.

Και ο βασιλιάς Κάρολος, ως είθισται, έβγαλε τα παπούτσια του στο τζαμί στο Brick Lane στο ανατολικό Λονδίνο. Με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την επίσκεψή τους, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η τρύπα στην κάλτσα του.

Ήταν αυτή μια ταπεινωτική στιγμή για τον βασιλιά Κάρολο; Σε κάθε περίπτωση είναι να μη σου τύχει. Οι Βρετανοί συντάκτες, ωστόσο, ένιωσαν να ταυτίζονται μαζί του. «Αισθανθήκαμε μοναδικά Βρετανοί, τον θεωρούμε έναν από εμάς» σχολιάζει χαρακτηριστικά η Judith Woods της Telegraph.

Η άτυχη στιγμή για τον βασιλιά Κάρολο έρχεται λίγο καιρό πριν από την τελετή στέψης του τον Μάιο. Η τελετή, όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 8 Μαΐου.